Nie noo, ta parodia jest tak beznadziejna, idiotyczna i bezsensu, że nie mogę wytrzymać z brechtu, że to w ogóle obejrzałam :D I Ten Zmierzch na koniec ... Taa pasowało tu to jak piernik do wiatraka :D No, ale jak to bywa - głupota zawsze śmieszy. Więc nawet zasłużył sobie na 4/10 ;]
ojjj przesadzasz widziałem gorsze np Straszny fil, który jest zupełną kichą, a ten był nawet nawet. Tak na 6+/10 Poza tym jeśli chodzi o dobre parodie to tylko Hot Shots reszta to zazwyczaj bardzo słabe produkcji, nie no zapominałbym o genialnym Krzyku ale ten nabija się z zasad horroru więc nie jest parodią to tyle w temacie :)
Pozdrawiam
Ejejej Krzyk jako film na tamte czasy i w swoim gatunku to moim skromnym zdaniem jest bardzo dobrym filmem :) Przynajmniej przypomina mi czasy dzieciństwa - a wtedy były to naprawdę przerażające widoki xD
Również pozdrawiam.
4/10, to faktycznie głupota. Film genialny. Parodie to najlepszy sposób na rozśmieszenie, a że musi w sobie zawierać wiele głupoty... To już zależy od charakteru człowieka, czy weźmie film na serio i będzie uważał, że parodia to żenada, która śmieszy, czy po prostu będzie się śmiał, bo ma poczucie humoru. Mnie śmieszy większość filmów parodiujących inne filmy, ludzi i rzeczywistość. Zaczynając od "Czy leci z nami pilot" poprzez "Nagą broń" do "Strasznego filmu" czy właśnie "Dance flick". Trzeba mieć więcej dystansu!! I pamiętajcie ludzie, którzy nas rozśmieszają nie są idiotami, bo inaczej nie potrafili by tego robić. Pozdrawiam!!
8/10
Prawda:d dużo ludzi ogląda parodie śmiejąc się do rozpuchu a potem mówią ze głupie filmy:/ mam kilku takich znajomych.