(NIE) Tylko taniec

Dance Flick
2009
5,4 5,8 tys. ocen
5,4 10 1 5826
(NIE) Tylko taniec
powrót do forum filmu (NIE) Tylko taniec

Taneczne scenki wymiatają, jak kolesie się unoszą w powietrze itp.. :D
Niezłe, jak ziomuś na bańce jechał po asfalcie i pokazali znak, by zachować pierwszeństwo dla innych jadących na bani :D
Dobry bajer jak panienka urodziła podczas break`a
Super scenka jak ziomal próbuje podpowiedzieć kobitce by wezwała pomoc
A najlepsza, to jak ziomala beatbox`uje cipką, myślałem, że z krzesła spadnę hehe

ShadoWFighteR

to ze znakiem bylo najlepsze
ale disaster movie bylo100000000000000000000000000000000000razy lepszy.

użytkownik usunięty
LilSua90

"Disaster Movie" był fatalny Kim Kardashian jest wstrętna, brzydzą mnie takie blachary by się nadawała do "Galerianek", gdyby nie fakt, że ona już ma hajs! Mi się "Dance Flick" bardzo podobał, jedna z lepszych parodii dla mnie jeszcze zasługuje na uwagę "Super Hero" reszta powstałych ostatnimi czasy są złe, albo bardzo złe.
Mi się jeszcze podobały sceny z Dance Flick jak np. chcą się pocałować i idą czarne laski, albo nagrywała pijanego ojca w domu, gdy uczy ją tańczyć i się rusza powoli ... muzyka ... pokazany tył w obciscłym stroju, ... na palcach, ... a okazuje się, że to ten koleś MBUAHAHAHA
Wayams wymiatają:) 11/10

ShadoWFighteR

Jedna z najgorszych parodii jaka widziałam, nie wiem czy nawet nie gorsza od "poznaj moich spartan".
Totalny kataklizm jest o niebo lepszy ...

ocenił(a) film na 7
ShadoWFighteR

Moim zdaniem zdecydowanie lepsza parodia :) Jak oglądałem zaraz przypomniały mi się czasy spędzone przy strasznym filmie 1 i 2. Te dwie części były najlepsze. Dance Flik utrzymuje klimat. Mi przypadł do gustu, no i niestety uważam go za lepsze kino niż Totalny Kataklizm :)

ocenił(a) film na 6
ShadoWFighteR

Ja się w paru momentach nieźle uśmiałam :D. Dla mnie najlepsze było właśnie to jak gostek jechał na tej bańce po asfalcie ;d. No i jak wyskoczyli na koniec w tych krótkich gatkach i rolkach xD. W ogóle film tak głupi, że aż śmieszny ;d.
No i ten gostek, co grał główną rolę - przystojny ;P.