PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567829}

[REC] 4: Apokalipsa

[REC] 4: Apocalipsis
2014
4,6 15 tys. ocen
4,6 10 1 14853
3,8 10 krytyków
[REC] 4: Apokalipsa
powrót do forum filmu [REC] 4: Apokalipsa

Kocham horrory i na prawdę mało który robi na mnie wrażenie ,ale ten zrobił . Nie wiem może to
efekty kinowe ale mi sie podobało .

ocenił(a) film na 9
Asik1981

Mi właśnie tez się podobało,te efekty i akcja :D

ocenił(a) film na 4
Asik1981

Rec 4 powinien się nazywać atak małp, a nie apokalipsa.
Piątka bedzię pewnie o rybach. Jeśli uważacie, że to jest najlepsza część to współczuje Wam gustu filmowego :P

ocenił(a) film na 6
Nagatto

Współczujesz gustu?

Stary, to ja współczuję tobie. Jedynkę obejrzałem, no bo to jedynka, warto zobaczyć co nam nowego serwują, otrzymałem spleśniały kawałek chleba o lekkim zabarwieniu religijnym.

Dwójki nie zdołałem zmęczyć, po prostu ścierwo bezdenne. które mnie zmęczyło po 20 minutach.

Trójka, to nie jest film, to się nie klasyfikuje w żadnej kategorii, twórcy powinni dostać jakąś nagrodę za wymyślenie nowego poziomu badziewia, za wzbicie się na wyżyny tandety lub przekroczenie granicy dotąd nieosiągalnej w sferze szmiry.

Czwórka jest zrealizowana w miarę dobrze, efekty są niezłe, fabuła trzyma się w większości kupy i nie ma się zasadniczo do czego przyczepić, taki sobie średniaczek +. I nie, nie chodzi o to, że nie lubię filmów kręconych z pierwszej osoby. "BWP" to dla mnie arcydzieło, całkiem niezłą pozycją jest również "Jako w piekle tak i na ziemi", "Grave Encounters", to też smaczny kąsek dla wielbicieli tego rodzaju rozrywki, ale jak już wsponiałem trzy pierwsze REC'i są po prostu okrutnie złe.