Ładunek 200

Gruz 200
2007
7,3 26 tys. ocen
7,3 10 1 25539
7,1 19 krytyków
Ładunek 200
powrót do forum filmu Ładunek 200

Po waszych opiniach spodziewałem się czegoś drastycznego lub obrzydliwego,ponoć miał to być ostry i mocny obraz,a jedyna scena która zrobiła wrażenie to ta gdy Zurkow zmuszą dziewczynę do stosunku seksualnego z menelem w łóżku, w którym znajduje się gnijące ciało jej narzeczonego.Po za tym ten film jak dla mnie był zwyczajnie nudny.

ocenił(a) film na 9
Ready2

Chyba mamy takie czasy , że ludzi nic nie zaszokuje , zbulwersuję , a nie zrobił nawet na tobie wrażenia nawet fakt , że milicjant piastujący urząd robi co mu się żywnie podoba ... choć brak jakichkolwiek reguł i jakielkolwiek moralności to pestka .

ocenił(a) film na 10
sermonizm

Na mnie również brutalność i przemoc fizyczna nie wywarły większego wrażenia. Natomiast przemoc psychiczna lekko mnie poruszyła.
Myślę, że ludzie żyją w wyidealizowanym przez media świecie i prawdziwe życie ich szokuje.

MakoR

Właśnie.Nie ruszył mnie ten film ,bo widziałem wiele podobnego syfu w prawdziwym życiu w naszym "pięknym kraju",także to ,że psy nadużywają władzy znam z autopsji.Nie żebym się chwalił czy żalił,ale patologie znam dobrze...Ładunek pewnie poruszy tych co wychowali się w sterylnych warunkach,z dala od ciemnej strony życia,ale na mnie to nie działa.