Ładunek 200

Gruz 200
2007
7,3 26 tys. ocen
7,3 10 1 25539
7,1 19 krytyków
Ładunek 200
powrót do forum filmu Ładunek 200

...ukazuje prawdziwe oblicze upadającego ZSRR i rodzącej się "na pieniądzu"
współczesnego "mocarstwa" Rosji. Ludzie którzy osiągneli dno, sięgają dalej
i zanurząją się w mule, który staje się czarną dziurą nienawiści do samego
siebie i marazmu. Cały ten obraz podany na zręcznej tacy sprawia że film
oglądało się jednym tchem a umilać ucho mogła niektórym rosyjska muzyka lat
80'. Pozdrawiam wszystkich Webowców.

stasiu03

Kolego, przypuszczam ze nigdy nie byles w Rosji i masz wsana z mlekiem matki rusofobie. Tyle nienawisci i pogardy do samich siebie a takze do obcych, ile jest w Polakach, nie ma w zadnym ze znanych mnie narodow.

Spojrz lepiej na wlasne podworko, i zobaczysz najbiedniejszy kraj w UE, sprzatajacych i zebrajacych sie rodakow w calej Europie, sredniowieczna ksenofobie, prezydenta posmiewisko i t.d. i t.p.

Misza1985

Mój ojciec jest kierowcą tira i jeździł już chyba do każdego kraju w europie, i mówi że nigdzie nie ma takiego bezprawia jak u ruskich[mafia, bandyctwo, zerowa wartość ludzkiego życia]. Od zawsze ruscy i szkopy atakowali nasz kraj więc ta niechęć do tych narodów nie wzięła się z powietrza.

Tak, nienawidzimy rusków i szwabów. Polska dla Polaków!!!

aldo_apacz

Zgnijesz jako małomiasteczkowy oszołom, rasisto.

mongoloid

Nie jestem rasistą. Nie mam nic do żółtków i czarnuchów, ale jakbym spotkał tych "sąsiadów" na ulicy to bym wyrwał chwasta

aldo_apacz

Jestes baardzo smialy w internecie. Od razu widac ze jestes niewykszalconym potomkomwym prostakiem i zawod twojego ojca to potwierdza. Radze przeczytac chociaz jedna ksiazke....

ocenił(a) film na 9
Misza1985

odczep się od zawodu rodziców, bo nic nie powinno Cie to interesować, jakbyś była taka inteligentna na jaką się rysujesz, pisząc o czytaniu książek to wogóle nie zaczełabyś głupio pisać na tym forum. A propos to czy nie jestes przejawem nienawisci do samej siebie szukającej zemsty na innych?

ocenił(a) film na 7
mongoloid

A Rosjanie jaka to rasa? :]

ocenił(a) film na 10
addam23

To fińsko-mongolska hybryda.
Żartowałem oczywiście.

ocenił(a) film na 9
Misza1985

misza lepiej dla Polski jak sie wyprowadzisz i nie przyznasz ze jestes z naszego pieknego kraju, wstyd dla Polski ze jeszcze takie dzieci czarnobyla wyrażają swoje chore zdanie na forum publicznym. pozdr