...ukazuje prawdziwe oblicze upadającego ZSRR i rodzącej się "na pieniądzu"
współczesnego "mocarstwa" Rosji. Ludzie którzy osiągneli dno, sięgają dalej
i zanurząją się w mule, który staje się czarną dziurą nienawiści do samego
siebie i marazmu. Cały ten obraz podany na zręcznej tacy sprawia że film
oglądało się jednym tchem a umilać ucho mogła niektórym rosyjska muzyka lat
80'. Pozdrawiam wszystkich Webowców.
Kolego, przypuszczam ze nigdy nie byles w Rosji i masz wsana z mlekiem matki rusofobie. Tyle nienawisci i pogardy do samich siebie a takze do obcych, ile jest w Polakach, nie ma w zadnym ze znanych mnie narodow.
Spojrz lepiej na wlasne podworko, i zobaczysz najbiedniejszy kraj w UE, sprzatajacych i zebrajacych sie rodakow w calej Europie, sredniowieczna ksenofobie, prezydenta posmiewisko i t.d. i t.p.
Mój ojciec jest kierowcą tira i jeździł już chyba do każdego kraju w europie, i mówi że nigdzie nie ma takiego bezprawia jak u ruskich[mafia, bandyctwo, zerowa wartość ludzkiego życia]. Od zawsze ruscy i szkopy atakowali nasz kraj więc ta niechęć do tych narodów nie wzięła się z powietrza.
Tak, nienawidzimy rusków i szwabów. Polska dla Polaków!!!
Nie jestem rasistą. Nie mam nic do żółtków i czarnuchów, ale jakbym spotkał tych "sąsiadów" na ulicy to bym wyrwał chwasta
Jestes baardzo smialy w internecie. Od razu widac ze jestes niewykszalconym potomkomwym prostakiem i zawod twojego ojca to potwierdza. Radze przeczytac chociaz jedna ksiazke....
odczep się od zawodu rodziców, bo nic nie powinno Cie to interesować, jakbyś była taka inteligentna na jaką się rysujesz, pisząc o czytaniu książek to wogóle nie zaczełabyś głupio pisać na tym forum. A propos to czy nie jestes przejawem nienawisci do samej siebie szukającej zemsty na innych?