PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712573}

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rogue One: A Star Wars Story
2016
7,4 168 tys. ocen
7,4 10 1 168161
7,1 58 krytyków
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Donnie Yen?

ocenił(a) film na 8

Czy na zdjęciu nie jest przypadkiem Donnie Yen?

ocenił(a) film na 8
adamus0101

Na to wygląda, będzie kopanie szturmowców! :)

adamus0101

Wydaje mi się patrząc na to zdjęcie, że będzie grał niewidomego. xD

ocenił(a) film na 8
Woops_Piwko

Donnie nawet niewidomy zrobi tam rozpi*#$ol.:)

adamus0101

Super :)
Mam z tym nadzieje, że będzie miał jakąś niemałą rolę i będzie walczył jakąś sztuką/formą walki, którą nazwą i włączą do uniwersum Star Wars! :D

Wilkolak_Autograf

Wiem że mineło już pare dni (13) od ostatniej odpowiedzi ale widzę że ktoś tutaj zapomniał o sztuce walki zwanej "Teras Kasi" która występuje w świecie SW i prawdopodobnie Donnie będzie walczył właśnie za jej pomocą.

koliblank

A ja wiem, że od ostatniej parę godzin (~3) :p
I dzięki za przypomnienie, też mam taką nadzieję. Musisz wiedzieć jednak, że reżyserom rzadko się chce przeszukiwać uniwersum, kiedy mogą je rozbudować, a nawet pozmieniać, skoro już należy do Disney'a... ;) Tak jak to J.J. Abrams właśnie robił w VII części... grr...

Wilkolak_Autograf

Osobiscie podobala mi sie VII czesc (chociaz wiem ze nie kazda scena byla dobra np. ta na ktorej bylo widac lecacego beoinga :D) i dlatego po swietach ide raz jeszcze do kina na VII xD

koliblank

A ja w święta ;)

koliblank

Mineły 4 dni od wypowiedzi w tym wątku.
Byłem na filmie drugi raz, ale lecącego boeinga nie zauważyłem. Chodzi o ten fragment kiedy Rey na planecie Jakku, jeszcze przed spotkaniem reszty bohaterów patrzy w niebo i widać tam statek powietrzny unoszący się w góre? Bo tylko tą scene przypominam sobie i na pewno nie był to zwyczajny samolot i nie był tam przypadkowo :).
Jak dla mnie nowe Gwiezdne Wojny to jedna z najlepszych części serii. Przy tylu świetnych filmach (a przynajmniej Starej Trylogii) trudno wybrać ten jeden ulubiony ;).

Nethvoy

Nie powiem Ci dokladnie ktora to scena ale pamietam ze bylo to noca bo bylo widac na niebie migajace swiatlo jakby samolot xD