Po trailerze czuję (podkreślam JA tak czuję i to są moje osobiste odczucia i nadzieje) że ten spin-off zmiażdży SW7 - nie mam tu na myśli światowego box-office'a.
Wszystkie postaci wyglądają interesująco, w szczególności Admirał/Moff, whatever, nie wiem co to za postać, ale zapowiada się O NIEBO lepiej niż Hux. Tymbardziej, że gra go tak utalentowana osoba jak Ben Mendelsohn.
No i pojawia się oryginalna Gwiazda Śmierci, a nie jakaś bycza podróba, która udaje ze nią nie jest. AT-AT, oryginalne zbroje i mundury.
No i klimacik jest.
Czekam z niecierpliwością i wiąże z tą częścią duże nadzieje.
Pozdrawiam wszystkich zachwyconych pierwszym trailerem ;p
PS. Bez przesady z tą falą oburzenia co do polskiego tytułu... ;/
Dobry zwiastun, ten film wygląda poważniej, tak realistycznie. TFA to była baśń-lekki film przygodowy, głównie humor, wszystko obrócone w żart, tutaj mamy film wojenny wygląda to świetnie, mam tylko nadzieję że pojawi się Vader i ich tam wszystkich powyrzyna :D Tytuł to porażka ale po tej górnoburzy na pewno zmienią :D
Ja mam nadzieję, że zobaczymy Vadera już w kolejnym trailerze, który nam zaserwują :p
Tytułu raczej nie zmienią, awantura już była o "Wojnę bohaterów" i tego nie zmienili więc "Łotra Jeden" też nie zmienią. Mi osobiście to tłumaczenie wcale nie przeszkadza. ;p Co prawda mogli w ogóle nie tłumaczyć "Rogue One" ale to tłumaczenie które jest, nie jest najgorsze ;)