PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712573}

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rogue One: A Star Wars Story
2016
7,4 168 tys. ocen
7,4 10 1 168168
7,1 58 krytyków
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rodzice Rey?

ocenił(a) film na 9

Mam pewne przeczucie,że Jyn Erso okaże sie matką Rey,a ojca pewnie poznamy w trakcie tego spin offu.Wtedy saga miałaby jakieś powiązanie.

ocenił(a) film na 8
a_kwitek

Niestety sama aktorka grająca Rey potwierdziła w wywiadzie, że w Rogue One nie występuje żaden z rodziców Rey, co oczywiście nie oznacza, że żadnego powiązania do Przebudzenia Mocy nie będzie. Słyszałem różne teorie dotyczące Rogue One, mogę się nimi podzielić, ale wolę uniknąć ewentualnego spoilera.

ocenił(a) film na 9
sawto1

Nie wierzyłbym zbytnio aktorom i producentom przed premierą bo oni muszą trzymać gębe na kłódkę albo zaprzeczać.To normalne zachowanie ;) A jak będzie zobaczymy.

ocenił(a) film na 8
a_kwitek

W takich chwilach zazwyczaj mówią coś w tylu "Nie mogę o tym mówić" itp. A tutaj stanowczo zaprzeczyła. Jednak wiadomo, pożyjemy zobaczymy, przekonamy się w grudniu.
Osobiście wolę jednak by film był "osobną" opowieścią, która w sposób minimalny łączy się z Przebudzeniem Mocy. Nie chcę by na siłę wyjaśniali w spin-offach wątki, które są w Przebudzeniu mocy a "dziwnym trafem" nie występują w Starej Trylogii. Wydawałoby się to naciągane

użytkownik usunięty
a_kwitek

No raczej ta teoria i tak się nie zgadza... bo nie zgadzałoby się to z wiekiem Rey...

ocenił(a) film na 6
a_kwitek

Nie. Nie było czasu na kopulację.

ocenił(a) film na 9
a_kwitek

Uwaga spoiler! Na koniec części główni bohaterowi zmarli przez wybuch planety który wywołała Gwiazda Śmierci z Moffem Tarkinem....