PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712573}

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rogue One: A Star Wars Story
2016
7,4 168 tys. ocen
7,4 10 1 168174
7,1 58 krytyków
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

pół filmu przegadane... myślałem że to I to dno ale ta część to dno dna, szkoda. Trzeba czekać na last Jedi !

ocenił(a) film na 7
Arleton

Chyba inny film oglądałeś, tylko wam wybuchy w głowie.

ocenił(a) film na 5
WTTW_FILM

Postacie mdłe, bez kompletnego wyrazu, zresztą zobaczmy jakie postacie były choćby podobno słabych epizodach 1-3...Dooku, Grievous, Yoda, Obi Wan, pamiętam za dzieciaka jak sie bawiliśmy wszyscy chcieli być którymś z nich, a tych z łotra to dramat.

ocenił(a) film na 8
Arleton

Dooku i Griveous praktycznie nie mają osobowości. Potrafisz coś o nich powiedzieć? Postacie to największy problem ep1-3.

ocenił(a) film na 7
Arleton

Poczytaj to forum, pisałem tu rozprawki o tym co jest tak a nie tak w prequelach i nie mam zamiaru pisać po raz 50 tego samego.

"Dooku, Grievous, Yoda, Obi Wan", chciałeś napisać Obiwan i Dooku, bo yoda to ten sam Yoda a Grievous... jakby podliczyć animowane wojny klonów to spoko a jak by ich nie brać pod uwagę to kolejne mięso armatnie. A w łotrze? To tylko Spinn off w dodatku pojedyńcze uzupełnienie nowej nadziei, co się spodziewałeś? Mamy tego robota, tego złego i główną bohaterkę. Masz już trzy fajne postaci z jednego filmu, a jeszcze jak ty dałeś Yodę to ja dam Vadera. I co z trzch filmów wypisałeś

5 twoich zdaniem fajnych postaci a ja z jednego 4. To jest poziom Prequeli.

ocenił(a) film na 8
Arleton

jesteś troluchem? Piszesz, że film to dno dna a wystawiasz ocenę 7?
A to "pół filmu przegadane" to chyba dowód na to, że dodatkowo gimbusem?

ocenił(a) film na 5
shamar

Bo jak na film daję 7/10. Ale patrząc przez pryzmat SW dałbym 3/10

ocenił(a) film na 8
Arleton

Albo film jest dobry albo kiepski. Albo... daj uśrednioną.

ocenił(a) film na 5
shamar

Jak chce obejrzeć ambitne kino to oglądam Smarzowskiego, jak chce oglądać gadane kino to oglądam Tarantino, ale jak ide na SW chcę obejrzeć szybkie akcje, wyraziste postacie , piękną muzykę, piękne efekty itd itd ma być ten klimat którego tu nie było

ocenił(a) film na 5
Arleton

Zresztą spójrzcie jacy aktorzy grali w Ep 1-3 Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman ( akurat w SW słabo zagrała ), Ian McDiarmid, Christopher Lee, Samuel L. Jackson. Aktorzy z bogatą przeszłością, rozpoznawalni w świecie a w łotrze 1 to ludzie kompletnie wzięci z kapelusza, jedyny szerzej znany to Forest Whitaker. Spytajcie ludzi na ulicy kogo bardziej kojarzą tych z EP1-3 czy łotra. Jedynie muzyka ratuje ten film, no i te kadry też spoko