PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1045}

Łowca jeleni

The Deer Hunter
1978
8,1 133 tys. ocen
8,1 10 1 132667
8,4 61 krytyków
Łowca jeleni
powrót do forum filmu Łowca jeleni

Łowca jeleni??

ocenił(a) film na 8

Ten tytuł do tego filmu troche nie pasuje, lepszy by był np. Rosyjska ruletka, albo jakoś tak. Film dobry lecz troche długawy! Polecam obejrzec bo wstyd nie obejrzeć dobrego klasycznego filmu z bradzo dobrą grą De Niro i Walkera.

ocenił(a) film na 10
Oxy

tytuł
Jeśli nie pasuje ci tytuł, to nie załapałeś przesłania. Dla mnie tytuł oryginalny jest jak najbardziej na miejscu - pokazuje, jaką drogę przeszedł główny bohater, jak bardzo zmieniła go wojna. Przecież przed wojną polowanie było dla niego jedną z największych przyjemności - po wojnie docenił piękno jelenia..

ocenił(a) film na 8
gw1azdeczka

Popieram w zupełności. Tytuł wspaniale oddaje sens filmu i lepiej bym tego nie ujęła, jak Ty. Pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
Arrakin

Ten tytuł jest genialny tak samo jak ten film, Łowca Jeleni to mój ulubiony film bardzo lubie go oglądać poniewasz zakażdym razem jak go oglądam wyobrażam sobie co czuł głuwny bochater. i chyba nie chciał bym być na jego miejscu.

ocenił(a) film na 10
Oxy

Proponuje jeszcze kilka zmian tytułów np.
Czas Apokalipsy czyli Jak pływałem łódką po wietnamie
Lot nad kukułczym gniazdem czyli Zła siostra oddziałowa
i inne takie. Dołączam życzenia powrotu do zdrowia.

użytkownik usunięty
hultaj77

Ha ha!!!
Dobre hultai.
Jak dla mnie tytuł też idealnie oddaje znaczenie filmu

ocenił(a) film na 10

Schowaj sie pod ziemie ze wstydu mlodziencze :) Ale strzeliles gafe- szkoda mi ciebie...

ocenił(a) film na 10
Oxy

film ten nalezy do mich ulubionych, i mimo tego, ze trwa ponad 2,5h, moge go ogladac za kazdym razem jak puszczaja go w telewizji.To, że
nie zrozumiales tytuły nie jest niczyją winą. Obejżyj RAMBO- ten na pewno zrozumiesz...

ocenił(a) film na 8
Oxy

ten film niesie ze sobą przekaz zaś tytuł który podałeś jest zbyt proty jak na takie dzieło. Widać chłopie nie dorosłeś do ambitnego kina

Ender_Viggen

oxy, czyli miazga nastapila twej persony. moze i dobrze ze wczesniej nizli pozniej, zawsze to mozna w 'towarzystwie' blysk wykonac