PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1045}

Łowca jeleni

The Deer Hunter
1978
8,1 133 tys. ocen
8,1 10 1 132671
8,4 61 krytyków
Łowca jeleni
powrót do forum filmu Łowca jeleni

Gdzie te jelenie???

ocenił(a) film na 10

Byłem nastawiony na niezły film o polowaniach a tu co??? takie rozczarowanie, żadnego jelenie, ani łosia ani nawet małej sarenki. Porażka juz Bambi jest 100 razy lepszy.

użytkownik usunięty
Dude_

No jeżeli w tym filmie nie widziałeś jelenia, to przez grzeczność nie skomentuję Twojego wzroku. Idź mi z tą prowokacją. Dzień bez awanturki, to dzień stracony?

ocenił(a) film na 10

Widziałem, ale nie jestem tym usatysfakcyjowany

ocenił(a) film na 10
Dude_

ahaha xD xD ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,<za krótki>

ocenił(a) film na 10
Dude_

rewelacyjny temat, dawno już się tak nie uśmiałem czytając posty na filmwebie, sam jako dziecko myślałem że ten film jest o polowaniach na zwierzynę. No cóż po obejrzeniu uznałem film za arcydzieło kina wojenno-dramatycznego.

aha, czy nie wkurwia was jak ludzie bez przerwy krzyczą prowokacja! prowokację !prowokacją! itd. tak jakby nie wiedzieli co to żart.

ocenił(a) film na 10
thomass48

No:) Niektórzy ludzie są śmieszni;)

Życie:)

ocenił(a) film na 10
Dude_

"Prowokacja" to pół biedy. ;) Najczęściej raczej piszą: "Wspólczuje Ci! Jesteś płytki. Zwyczajnie nie dorosleś do tego filmu i jesteś fanem hsm!" pod tego typu tematami. ;)

ocenił(a) film na 10
Innoame

A dla mnie ten film to arcydzieło. Pamiętam gdy pierwszy raz go oglądałem, jeszcze w podstawówce. Chociaż w tym okresie byłem raczej fanem filmów ze Schwarcenegerem czy Stallone :)

ocenił(a) film na 8
Dude_

naprawdę nie rozumiem po co założyłeś ten temat... :/

ocenił(a) film na 10
Dude_

Film, jak sam tytul mowi, jest o lowcy jeleni, a nie o samych jeleniach.
Jakby byl o jeleniach to by sie nazywal "Jelenie", a jak o lowcy i jeleniach - to "Lowca jeleni i jelenie". Chociaz, kurde, przynajmniej 2 jelenie BYLY (jesli kudlato-rogate stwory ktore widzialem na ekranie to byly jelenie), wiec... kurde... nie wiem co powiedziec, chyba ze tytul nie do konca adekwatny do tresci.

A tak na serio (w odniesieniu do Twojego 4-go postu w tym temacie): dla mnie tez ten film to arcydzielo. Ponadczasowe arcydzielo o zyciu i sprawach w nim najistotniejszych. Wchodzi gleboko do krwi, na zawsze.

ocenił(a) film na 10
Dude_

Podejdź do lustra. Będziesz miał jednego!

użytkownik usunięty
maras966

Nie no ten koleś co zakładał ten temat niech się idzie leczyć!!! Ogłupiony i na dodatek totalnie się okpił zakładając taki temat XD FILMÓW O JELENIACH MU SIĘ ZACHCIAŁO ??? Niech idzie do ZOO albo do lasu (o ile się nie zgubi):) ŻAAAL XD