Może jednak podasz kilka argumentów. Moim zdaniem film wprost żenująco nudny, o 1,5 h za długi, większość scen nie miała ze sobą jakiegokolwiek związku, absurd gonił absurd, zastanawiam się poważnie co ludzie widzą w tym filmie.
No i po miesiącu nadal się nic nie zmienia. ubolewam jedynie nad 14-15 latkami którzy wolą bardziej ambitne filmy czyli Titanic i American Pie i zaniżają średnią tego arcydzieła...pomyśleć, że kiedyś był na 30 miejscu, a teraz już prawie 110. Żal, niektórzy nie powinni w ogóle mieć prawa na ocenianie takich filmów.
Ode mnie dalej 11/10.
Znów wypowiedź śmiesznego człowieczka, który uważa, że jeżeli jemu się coś podoba to musi się podobać wszystkim. Jeśli ktoś myśli inaczej niż ty, to musi być jakiś przygłupi małolat, tak? To właśnie ciebie mi jest żal. Dla mnie arcydzieło to np. The Godfather, Scarface, The Shawshank Redemption, The Pianist czy Se7en, ale jeśli komuś się te filmy nie podobają, to jego wolna wola, nie mam zamiaru kogoś obrażać za to, że nie podoba się mu coś, co mi się bardzo podoba i tym właśnie się różnimy.
Chyba nie zrozumiałeś mnie za dobrze, no ale trudno, jeśli ktoś Ciekawemu przypadku~ daje 9, a Pianiscie 10 to samo o nim świadczy.
Popieram LuBe, a Łowca jeleni to naprawdę niezły film. 9/10
A te American Pie 1 ,2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ... śluby, pogrzeby etc. czy Szkoły uwodzenia Straszne filmy 1 , 2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ....lub podobne ja już przestałem nawet rozróżniać który jest który te z małolatami wszystkie skomponowane razem były by niemalże jak Moda na sukces i nie zasługuja nawet na miano dobrej komedii. Bo i chyba większość tych samych aktorów w tych filmach gra. Takie filmy dla dorastającej młodzieży. A nie dla poważnych odbiorców około 30 -40.