PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1045}

Łowca jeleni

The Deer Hunter
1978
8,1 133 tys. ocen
8,1 10 1 132671
8,4 61 krytyków
Łowca jeleni
powrót do forum filmu Łowca jeleni

nudny i przydługawy

użytkownik usunięty

Film nudnawy i przydługawy. W zasadzie nic szczególnego się nie działo. a potem wyłączyłem
(podczas wesela). Wojny w Wietnamie nie doczekałem. Filmów jest tak dużo, że jak dany film nie
porywa od początku, to szkoda czasu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
killafornia

Nie potrafisz parówo wypowiadać się i nie obrażać przy tym innych ?

Sprzedawczyku, co z usunięciem mojego konta, podobno pisałeś tu i ówdzie ale efektów nie widać.

killafornia

Wysyłaj dziwolągu, wysyłaj, tylko nie zapłacz rzewnymi łzami, kiedy to ciebie zbanują po raz kolejny a nie mnie i Randy'ego. Widzę, że pozyskałeś sobie kolejnego wroga w osobie niejakiego miha, ale na pewno zaraz stwierdzisz, że to też ja:))

użytkownik usunięty
killafornia

Gadaj, gadaj, bo i tak cię niedługo znów zablokują kikifornia- zbyt dużo ludzi zdążyłeś tu naobrażać.
Dobry/a ty jesteś z tym ciągłym gadaniem o pracy - piszesz tak, a sam/a ciągle siedzisz w necie i wypisujesz epistoły na kilkadziesiąt linijek, zamiast do roboty się wziąć - może nie będziesz musiał/a się posiłkować wymyślonymi współlokatorami. Pewnie nawet własnej chałupy nie masz, skoro rzekomo musisz mieszkać z kimś, więc albo nie stać cię na mieszkanie, albo na czynsz - więc to ty lepiej sobie znajdź pracę, w której zapłacą ci więcej niż minimalna krajowa.

killafornia

Idź włącz telewizorek, bo na polsacie mówią, że dziś choinka z Pierwszą Miłością o szóstej :D
I obetnij pazury Klaudia, powtarzam ci. Paskudne są, może to przez nie tyle błędów robisz.
I po raz kolejny powtarzam, nie trzeba było mnie prowokować, bo dopóki będziesz na tym portalu, dopóty ja nie będę ci pozwalał na obrażanie kogokolwiek. Tyle w temacie.

killafornia

Rzekomo twoim narzędziem pracy jest komputer, ale musisz być strasznie cieńki w swojej branży skoro nie potrafisz korzystać z funkcji prostego jak budowa cepa forum, nie wspominając już o tym, że sprawdzenie nr IP to dla ciebie czarna magia.

Oj pinokio, nos ci rośnie od tego fantazjowania.

ocenił(a) film na 10
RandyMarsh_SP

branza graficzna a informatyczna to dwie rozne branze baranie. Jakim trzeba byc kretynem, zeby tego nie wiedziec.
To tak samo jakbys porownal plastyka maulanego do fotografa, albo chevroleta impale do cadillaca eldorado.
Ip moze byc zmienne przy korzystaniu z telefonu, tableta w porownaniu z tym na PC. Jakos wasze zawsze jest podobne do siebie.

użytkownik usunięty

No tak mihu. "Uprowadzona" oceniona przez Ciebie na 10, "Rec [3]" na 10. Łowca jeleni to nie jest film dla Ciebie. Jeżeli szukasz filmu gdzie jest dużo akcji i dużo krwi proponuję "Piłę 18". Poważne filmy zostaw w spokoju bo i tak nic nie zrozumiesz...

użytkownik usunięty

Każdy czego innego potrzebuje. Ty, jak sam piszesz, potrzebujesz filmów "poważnych". Ja mam trochę więcej luzu.

użytkownik usunięty
KLAssurbanipal

Miło mi.

ocenił(a) film na 10

Co ty wiesz o kinie.....? To jeden z najwybitniejszych filmów w historii

użytkownik usunięty
alpinos

Nie chodzi o wiedzę o kinie. To nie jest tak, że musisz przeczytać, czy film jest dobry czy zły i na tej podstawie już wiesz, czy jest dobry czy zły. Chodzi o to, czy film Ci się podoba. W poprzednim systemie (PRL) było tak, że musiałeś "wiedzieć" jak coś robić / jak coś oceniać. Teraz mamy system bardziej twórczy, w którym każdy może się wyrazić.

użytkownik usunięty

Niektóre osoby mnie przekonały, aby kiedyś jeszcze raz (gdy będzie więcej czasu, na spokojnie) podjąć próbę obejrzenia tego filmu. Smutne natomiast jest to, że znawców kina zgrywają tutaj na forum osoby o wyjątkowo kompromitująco żenująco obciachowo niskim poziomie kultury osobistej, które obrażają, obrażają i obrażają. Wstyd dzieciary :)

ocenił(a) film na 10

no coz, trzeba tu zrozumiec pewne prawidlowosci psychologiczne

ocenił(a) film na 10

Mihu zdejmij tą jedynkę. To profanacja. Lepiej powstrzymaj się od oceny niż masz psuć ocenę arcydzieło. Po obejrzeniu "łowcy Jeleni" pozostał tylko jeden niesmak. To że Michael Cimino już nigdy nie nakręcił już nigdy nawetdobrego filmu mimo , że od Hollywoodu dostawał szansę.

użytkownik usunięty
alpinos

Ale dlaczego mam zdejmować, skoro z pełnym przekonaniem oceniłem ten film na 1? Uważasz, że ranking filmweb powinien być zafałszowany poprzez agitację i namawianie ludzi, aby zmieniali swoje oceny, bo innym ludziom te oceny nie podobają? Nie rozumiem Twojego toku myślenia.

ocenił(a) film na 6

7 to maksymalna ocena dla tego filmu, jest naprawdę straszni nudny, jest to jeden ze słabszych filmów o wątku wojny w Wietnamie, i nawet się nie umywa do Plutonu lub Czas apokalipsy, czy full metal jacket. Ocena jest bardzo zawyżona, a filmie praktycznie nic się nie dzieję. Film oceniłem na 6, i nikt mi nie przetłumaczy i nie wmówi, że film zasługuję na lepszą ocena, a na pewno nie powinien być w pierwszej 100.

użytkownik usunięty
Przemekk93_filmweb

No więc widać, że średnia ocena "Łowcy Jeleni" na filmwebie jest mocno zawyżona, jeżeli niektórzy ją zawyżają, a inni krytykują tych, którzy nie zawyżają.

ocenił(a) film na 8
Przemekk93_filmweb

Tylko, że to nie jest film o wojnie :v