słyszałem pochleblne opinie na temat tego filmu , kupiłem go na dvd , kosztował 10 zł ale szkoda mi tej kasy bo film był strasznie nudny , od czasu tego filmu nie lubię De Niro którego bardzo ceniłem . chyba reżyserowi się nudziło żę stworzył takiego szita , jak może ten film się komuś podobać , pozdrawiam
Jako iż zobaczyłem High school Musical w twoich ulubionych nie mam zamiaru prowadzić dalszej dyskusji na temat tego filmu :]
Tony Tony , przepraszam to są moje ulubione filmy nie twoje więc moge dodać tam film jaki mi się podoba :) jeżeli nie zgadzasz się z moją opinią że film jest nudny i nie warto go oglądać to twoja sprawa , gdy kupuje film nie mam ochoty przez pól godziny oglądac jakiegoś durnego wesela jakiś debili , pozdrawiam Cię serdecznie .
Sly111, powiem tyle: wylecz wodogłowie:) Łowca Jeleni to film nieprzeciętny, nie dla kogoś kto lubi Haj Skul Mjuzikal.
sly111 -> fan yamakashi i Chlopakow na ibizie pewnie :| dno intelektualne, za maly masz mozg zeby pojac o co w tym filmie chodzi :s i zaloze sie, ze nawet go nie obejrzales do konca :)
hehehe :p dowcipniś się znalazł , rozgryzłaś mnie , nie wytrzymałem usnełem , mój błąd pozdrwawiam !
ps : fan American pie i Scary movie !
Spoko, każdy lubi co chce - ale po prostu ten film jest odrobinę mądrzejszy, niż American Pie (spoko komedia, ale tylko głupia komedia).
p.s.
O HSM się nawet nie wypowiem - przez grzeczność.
USNĄŁEM się pisze drogi Sly'u.
No widać jednak, że nie każdy rozumie o co chodzi w takim filmie jak Łowca Jeleni (choć tu akurat nie trudno zrozumieć moim zdaniem). Są ludzie, którzy wolą mniej wymagające (żeby nie powiedzieć durne) filmy.
10\10. pojechałeś! gość sie nie zna na filmach;p... w "łowcy Jeleni"
nikt nie tańczył do typowego umcyś dupcyś
Ojej... Jak można dać 1/10 "Łowcy jeleni"? Nie mogłabym żyć bez tego filmu i sądzę, że nie ja jedna, a tu taki cios... Pozostaje mi tylko wyrazić swoje ubolewanie. Rozumiem, że może się nie podobać "aż tak", ale żeby 1/10. Toż to profanacja...
przezylem duuze rozczarowanie tym filmem. Choc fakt jest tez taki "sly" osoba o tak tandetnym guscie filmowym nie powinna sie wypowiadac na temat filmow badz co badz napewno nie zaadresowanych do ludzi o tak niskim filmowym IQ, nie chce zgrywac znawce ale wyjatkowo "z góry" traktuje "takie" komentarze "takich" ludzi.
uważam, że na ocene 1 też trzeba zapracować - żadnych argumentów nie widze tylko, że szanowny pan zasnął... wybitny subiektywizm
oszukac przeznaczenie 2... w ulubionych filmach.... żona bedzie miala z ciebie kiedyś pocieche....
Jedna z ocen "znawcy " i założyciela tematu: "Moda na sukces" 6/10, myślę że to wszystko tłumaczy i dalsze pisanie tu nie ma sensu..