PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1045}

Łowca jeleni

The Deer Hunter
1978
8,1 133 tys. ocen
8,1 10 1 132667
8,4 61 krytyków
Łowca jeleni
powrót do forum filmu Łowca jeleni

słyszałem pochleblne opinie na temat tego filmu , kupiłem go na dvd , kosztował 10 zł ale szkoda mi tej kasy bo film był strasznie nudny , od czasu tego filmu nie lubię De Niro którego bardzo ceniłem . chyba reżyserowi się nudziło żę stworzył takiego szita , jak może ten film się komuś podobać , pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
sly1111

Jako iż zobaczyłem High school Musical w twoich ulubionych nie mam zamiaru prowadzić dalszej dyskusji na temat tego filmu :]

Antonio_Montana

Tony Tony , przepraszam to są moje ulubione filmy nie twoje więc moge dodać tam film jaki mi się podoba :) jeżeli nie zgadzasz się z moją opinią że film jest nudny i nie warto go oglądać to twoja sprawa , gdy kupuje film nie mam ochoty przez pól godziny oglądac jakiegoś durnego wesela jakiś debili , pozdrawiam Cię serdecznie .

ocenił(a) film na 10
sly1111

Sly111, powiem tyle: wylecz wodogłowie:) Łowca Jeleni to film nieprzeciętny, nie dla kogoś kto lubi Haj Skul Mjuzikal.

vader666

wader , chciałeś napisać nudny ?

ocenił(a) film na 10
sly1111

Nie. Miałem na myśli, że jest on GENIALNY.

ocenił(a) film na 10
sly1111

sly111 -> fan yamakashi i Chlopakow na ibizie pewnie :| dno intelektualne, za maly masz mozg zeby pojac o co w tym filmie chodzi :s i zaloze sie, ze nawet go nie obejrzales do konca :)

reverb89

hehehe :p dowcipniś się znalazł , rozgryzłaś mnie , nie wytrzymałem usnełem , mój błąd pozdrwawiam !

ps : fan American pie i Scary movie !

ocenił(a) film na 10
sly1111

Spoko, każdy lubi co chce - ale po prostu ten film jest odrobinę mądrzejszy, niż American Pie (spoko komedia, ale tylko głupia komedia).

p.s.
O HSM się nawet nie wypowiem - przez grzeczność.

ocenił(a) film na 10
sly1111

USNĄŁEM się pisze drogi Sly'u.

No widać jednak, że nie każdy rozumie o co chodzi w takim filmie jak Łowca Jeleni (choć tu akurat nie trudno zrozumieć moim zdaniem). Są ludzie, którzy wolą mniej wymagające (żeby nie powiedzieć durne) filmy.

Antonio_Montana

10\10. pojechałeś! gość sie nie zna na filmach;p... w "łowcy Jeleni"
nikt nie tańczył do typowego umcyś dupcyś

sly1111

Ojej... Jak można dać 1/10 "Łowcy jeleni"? Nie mogłabym żyć bez tego filmu i sądzę, że nie ja jedna, a tu taki cios... Pozostaje mi tylko wyrazić swoje ubolewanie. Rozumiem, że może się nie podobać "aż tak", ale żeby 1/10. Toż to profanacja...

ocenił(a) film na 5
sawed_off_shotgun

przezylem duuze rozczarowanie tym filmem. Choc fakt jest tez taki "sly" osoba o tak tandetnym guscie filmowym nie powinna sie wypowiadac na temat filmow badz co badz napewno nie zaadresowanych do ludzi o tak niskim filmowym IQ, nie chce zgrywac znawce ale wyjatkowo "z góry" traktuje "takie" komentarze "takich" ludzi.

shultz_2

uważam, że na ocene 1 też trzeba zapracować - żadnych argumentów nie widze tylko, że szanowny pan zasnął... wybitny subiektywizm

ocenił(a) film na 10
sly1111

oszukac przeznaczenie 2... w ulubionych filmach.... żona bedzie miala z ciebie kiedyś pocieche....

bartask19

pozdrawiam was ludzie serdecznie :)

ocenił(a) film na 10
sly1111

dzięki :)

ocenił(a) film na 9
sly1111

Jedna z ocen "znawcy " i założyciela tematu: "Moda na sukces" 6/10, myślę że to wszystko tłumaczy i dalsze pisanie tu nie ma sensu..

voytas5

buehehehe.... moda na sukces 6/10 PIĘKNE PODSUMOWANIE założyciela tematu
"codziennie o 16:00 w TVP1 horror"
lub
"wpółczuje Ci Janek że musisz to czytac" (o Januszu Olejniczaku)
to chyba najsłynniejsze teksty na temat MNS