Łowcy smoków

Chasseurs de dragons
2008
6,5 8,8 tys. ocen
6,5 10 1 8811
5,8 4 krytyków
Łowcy smoków
powrót do forum filmu Łowcy smoków

Chyba redakcja Filmwebu dała reprymendę panu Łukaszowi, bo już tylko pierwszy akapit jego recencji jest denny, reszta średnia. Nie zmienia to faktu, że w przeciwieństwie do reszty ekipy FW, do pisania recenzji się nie nadaje.

kjubb

...ktoś powinien dać mu w zęby... na pewno Panu Łukaszowi za takie recenzje.

ocenił(a) film na 6
artur_i

Nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z powyższymi komentarzami.

ocenił(a) film na 6
kjubb

Racja,racja. W dodatku to chyba najgorsza recenzja na Filmwebie.

kjubb

Przeczytałem do końca i teraz mi tego żal.pl
Popieram powyższe i mam nadzieje nie więcej recenzji tego pana

ocenił(a) film na 5
Hefron_2

Ja nie wiem, dlaczego tak nie lubicice jego recenzji. Mnie sie bardzo podobaja. Ma swietny styl, ostry jezyk, dostrzega wiele - naprawde waznych - rzeczy w filmach.

ocenił(a) film na 6
tygrysulka

"Ma swietny styl, ostry jezyk,"
Ty chyba w ogóle nie czytałaś jego recenzji "Łowców smoków, „(bo w końcu o nią się tu rozchodzi). Pozwól, że zacytuje:
"(...)ktoś powinien dać mu w zęby"
To jest według ciebie przykład świetnego stylu? Bo to raczej przypomina styl dresiarski. Taki styl można używać na swoim blogu czy w rozmowie z kolegami, a nie na portalach takich jak filmweb. Dlatego dziwie się, że jeszcze nikt z serwisu nie usunął tej recenzji.

ocenił(a) film na 5
Wortes

Ty mowisz o jednej recenzji, inni wypowiadali sie ogolnie, wiec ja tez powiedzialam ogolnie. Jego recenzje sa bardzo dobre - to, ze czasem jakies "3 slowa" nie sa odpowiednie nie oznacza, ze ktos zle pisze. Przeczytaj jego inne prace, a nie tylko te. Mysle, ze jest wiele osob, ktore doceniaja Lukasza i dlatego wciaz pisze dla filmwebu. Gdyby tak nie bylo to badzo mozliwe, ze juz by go "wykopali" z zespolu.

ocenił(a) film na 8
tygrysulka

tygrysku, jestes jego dziewczyną, matką, ciotką czy babką ?? Bronisz go jakby Ci dobrze robił ;]

p.s pan lukasz - prawie jak recenzent ;]

ocenił(a) film na 5
lain_coubert

Tak - robi mi dobrze, pisząc swoje teksty ;] oj ludzie, no chyba każdy może mieć swój gust. Mnie się podobają jego recenzje - uszanujcie moje zdanie i już :).

ocenił(a) film na 8
tygrysulka

Szanuje twoj gust ;]

ale nie moge uszanowac recenzji niejakiego Lukasza Muszyńskiego, ponieważ czytając jego jakże przemyślane teksty napotykają mnie przedziwne myśli, że wyżej wymieniony nie pisze tego sam, tylko niczym układając puzzle przepisuje z różnych źródeł to co wcześniej było pisane o tym filmie ("Łowcy Smoków"). Razi mnie brak indywidualizmu i swoistego autorstwa pana Lukasza. Krytykując go, nie krytykuję oczywiście pana Łukasza jako człowieka, bazuję tylko na jego tekstach.
Dziękuję.

ocenił(a) film na 5
lain_coubert

W porzadku - czuje sie przegadana :). Pozdrawiam

tygrysulka

Hahaha, faktycznie dziwna recenzja. Dajmy na to, pierwsze z brzegu... Super Mario Galaxy. To nie jest gra komputerowa to po pierwsze. Do tego grą wszechczasów został raczej Super Mario 64 z 1996 roku, choć Galaxy także zebrało kosmicznie dobre recenzje. Recka jest więc napisana na odwal się i do tego poruszane są w niej aspekty o których autor nie ma pojęcia. Tak się nie robi.