PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108108}

Łowcy umysłów

Mindhunters
2004
7,0 24 tys. ocen
7,0 10 1 24281
5,0 2 krytyków
Łowcy umysłów
powrót do forum filmu Łowcy umysłów

Straszna lipa

ocenił(a) film na 1

Brak mi słów polecili mi ten film a tu taka katastrofa, poczatek fajny wydaje sie ze moze byc ciekawie ale potem straszna lipa takie filmy juz byly chocby " D - Tox " ze Stallonem, Robertem Patrickiem i Tomem Berengerem i mimo ze byl slaby to znacznie lepszy od tego, Wogole koncowka to juz kompletna bzdura dlaczego murzyn gonil Sare dlaczego udawal czuba skoro to jednak ten drugi zabijal, przeciez to strasznie debilne jest, wogole te niepotrzebne walki, ach lepiej nie pisac, u mnie strasznie niska nota

ocenił(a) film na 9
Ary

racja!!!! mi takze go polecali, ale sie rozczarowalem. sceny, zachowania aktorów i zakonczenie mozna bylo z latwoscia przewidziec. spodziewalem sie czegos lepszego, ale niestety. lipa i tyle. moge polecic go jedynie tym ktorzy nie mysla podczas ogladania :)

ocenił(a) film na 8
Ary

[UWAGA SPOILER]
Może to co tu napisze wyjaśni zachowanie Gabe'a.
Kiedy Sara powiedziała 'zgodnie z planem', każdy mógł podejrzewać, że chodzi 'zgodnie z planem' roztrzelił się Vince. Nikt oprócz niej nie wiedział, że chodzi o jej wizję na temat mordercy. A, że Gabe mało bystry, i że nie kryminolog, to sobie biedny pomyślał, że Sarze chodzi o co innego...

Plastyk_ys_fantastyk

No nareszcie ktoś kto się zna na filmie. Nie jak Ci tutaj: http://www.filmweb.pl/Val,Kilmer,wiedzia%B3,co,robi,daj%B1c,sie,zabi%E6%21%21%21 %21%21%21,temat,Topic,id=251848 [www.filmweb.pl/Val,Kilm ...]

Ary

fakt faktem to straszna nuda. Ale jak sie mozna przy tym wyspać. Poezja

ocenił(a) film na 1
ApLoK

Wyspac sie chyba nie mozna, ale trzeba porzyznac ze nie dosc ze jest fatalny to jeszcze dosyc mocno nudzi

Ary

Ja spałem jak niemowle. Komputer zgasił sie sam. Mi sie podobał ten film :-)

ocenił(a) film na 9
ApLoK

Mi strasznie podobał się Mindhunters! moim znajomym również.. sądze,że uwagi iż jest to film dla "niemyślących podczas oglądania" są nie na miejscu..,przeciwnie jest to film dla myślacych :] i kwestia gustu poprostu :)
Pozdrawiam:)

Zuzka

Przecież tam się tylko zabijają gdzie tu myślenie. Kiepski film kiepska intryga, ale tu jak zwykle dostał notę z kosmosu 8. Trochę to przypomina film o nastolatkach na obozie letnim na których poluje zabójca. Zabójca jest tam pierwszy raz a zna cały obóz jak własna kieszeń. Zastawia pułapki po mistrzowsku na niczego niespodziewające się bezmózgie „owce”, które dają się zabijać jedna po drugiej. Tu nie trzeba myślec tu wystarczy patrzeć.

ocenił(a) film na 1
Sedes_z_Bakelitu

Swieta prawda to jeden z najwiekszych moich zawodow jeszcze zebym nie mial na niego checi zebym sie nie napalil ale kazdy mowil ze super film wiec sie za Niego wzialem a tu takie dno

Ary

Eeee tam. Myślę, że zbytnio przesadzacie. Aż tak skrajnie negatywna ocena jest trochę krzywdząca. Przecież to zwykła komercha, nastawiona na czystą rozrywkę, spod znaku kina akcji. Jeśli będziecie dopatrywać się w nim głęboko przemyślanych i niezwykle oryginalnych scen to wiadomo, że się zawiedziecie. Kino akcji raczej rzadko podchodzi osobom preferującym głównie ambitne kino, więc i o pozytywne opinie trudno. A dla ogółu ludzi będzie to ciekawy obraz, trzymający w napięciu. Mi filmu nikt nie polecał. Osobiście, film obejrzałem późno w nocy, nastawiając się głównie na ewentualne szybkie zaśnięcie, a tym czasem bardzo przyjemnie spędziłem czas i obejrzałem film do końca. Jak dla mnie to taki film ... do obejrzenia. Może nic nadzwyczajnego, ale jak ktoś lubi takie kino, to szczerze polecam :)

Enkil

Nikt od takiego filmu nie oczekuje ze to bedzie ambitne dzieło, ale rozrywką to on tez nie jest.

ocenił(a) film na 1
Sedes_z_Bakelitu

Ja nadal trzymam Swój glos e to totalna beznadzieja jeden z wiekszych moich zawodow ktore ostatnio mialem moze tez dlatego ze duzo sobie obiecywalem

ocenił(a) film na 1
Ary

Musze przypomniec Swoj temat, cholera ten film to dla mnie wielki wielki zawód juz nawet na Klatwie sie bardziej balem

ocenił(a) film na 8
Ary

Dla mnie jeden z ulubionych. PRzewidywalny owszem (choć nie wiedziałęm do końca kto zabija) ,ale fajnie zrobione morderstwa. Jedyna co mnie zdołowało to tandetne zakończenie :(
Pozdroo

ocenił(a) film na 8
Kwic

A mi sie bardzo podobał filmik. Zgadzam sie, że przewidywalny ale które filmy teraz są nieprzewidywalne???
Dla mnie naprawde filmik spoko.

ocenił(a) film na 1
Mikimoto_

Kurde na moje to naprawde lipa byl ten film wogole Val Kilmer tez na psy schodzi teraz chlopina gra w jakims polskim westernie niby, wogole jak Was ten film straszyl albo cos to naprawde wola o pomste do nieba

Ary

Spodziewałem się czegoś lepszego po tym filmie. A najbardziej żenujące było to, że morderca zawsze przewidywał czas i miejsce śmierci swojej kolejnej ofiary :-/

ocenił(a) film na 9
AtoMen

co wy gadacie zajebisty film bylo w nim prawie wszystko horror, komedia, thriller, romans (prawie)
polecam fajny filmik ale kilmer ze slaiterm sie tam nienagrali