Niestety! Zawiodlem sie na calej linii. Po takim duecie aktorskim jak Harris-L.Jackson spodziewałem się filmu na poziomie, z klasą. Szkoda, że tak spaprali ten film. Jest niesamowicie nudny, fabuła jest nieciekawa, chociaż zaczyna się w miare interesująco, myślałem, że będzie zawikłana historia pełna napięcia, nagłych zwrotów akcji, natomiast to co mi zaserwowali twórcy tego czegoś nie mozna nazwac rozrywką... Przykro mi stwierdzic ale jest to chyba najgorszy film z udziałem tak wspaniałych ludzi kina jak Jackson czy Harris. Niewypał. Zmarnowany potencjał. Nie warto.
3/10
uważam tak samo ;) Film bardzo nudny a miałam nadzieje że będzie coś fajnego patrząc na obsadę ;)
Niestety, muszę również zgodzić się z tak surową oceną tego filmu. Oglądając go miałem wrażenie jakbym oglądał jakąś drugorzędną produkcję telewizyjną, ale w takim razie co robili tam panowie Jackson i Harris ??? Nie polecam, a wręcz odradzam ;p
Zgadzam się z przedmówcami, obsada super, pomysl na film też dość oryginalny , dlatego zainteresowałem się tym filmem.. ale historia trochę słaba , wplątany trochę niepotrzebnie wątek o korupcji w policji.. spodziewałem się czegoś lepszego 6/10 będzie adekwatne.