PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=732402}

Ślub moich marzeń

I Do, I Do, I Do
2015
5,6 778  ocen
5,6 10 1 778
Ślub moich marzeń
powrót do forum filmu Ślub moich marzeń

Emisja w sobotę 6 maja o 10:05 w TVP1.

ocenił(a) film na 6
durczog

Zmieniają te tytuły, nie mogłem na Filmwebie znaleźć. Dopiero po aktorce znalazłem.

ocenił(a) film na 6
emplim

To juz nie pierwszy raz jak jest zmieniony tytul przez TVP ;)

ocenił(a) film na 6
emplim

Ja znalazłem po reżyserze ;)
Najczęściej jest tak z filmami z TV Puls, oni sami tłumaczą tytuły, FW ma tak jak w tym przypadku tylko tytuł oryginalny.
Gorzej, jak film ma znany "od zawsze" tytuł , a na FW jest coś innego :/
Przykład - film "Jumpin' Jack Flash", który od 30 lat miał u nas tylko taki tytuł, wisi teraz jako "Błysk pajaca" ! :(

ocenił(a) film na 6
Montago

Albo ten western "Dziki i wolny" też był tytuł zmieniony.

A sam film - lekki łatwy i przyjemny na rozluźnienie i przerywnik przed obiadem.

ocenił(a) film na 6
emplim

Film przypadkowo obejrzałem, akurat leciał, a gdy zobaczyłem, że jest tam właśnie "pętla czasu" to już z pełnym zaangażowaniem oglądałem (jako fan wszystkiego związanego z SF).
Btw, aktorka w gł. roli też bardzo fajna :)

Co do tytułów, to mnie szlag trafia, jak chcę ocenić film który wieeele lat temu oglądałem, wpisuje tytuł i... nie ma :/
Nawet musiałem o to na Forum pytać, po treści odnaleźć.
Mam już tysiące ocenionych, a ciągle jeszcze różnych szukam ;)

Zmienione tytuły :
Dobre postapo z oddającym treść tytułem "Zdziczały Świat" na "Świat oszalał", co kojarzy się raczej z głupawą komedią.

Albo thriller SF o pewnym zdarzeniu mogącym wywołać III Wojnę Światową z klimatycznym tytułem "O pierwszym brzasku" na "Śmierć przychodzi o świcie" , co kojarzy się z jakimś horrorkiem o psycholu w masce, co rano frajerów morduje :P

No, trochę się rozpisałem ;)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
Montago

Pętla czasu już była w kilku filmach... nie pamiętam tytułu, dziewczyna się ciągle cofała w czasie o dzień i musiała w końcu tak poukładać sprawy i swe postępowanie żeby czas się nie cofał.

ocenił(a) film na 6
emplim

Sporo z "pętlą" widziałem, choć większość to typowe sf, nie mniej komedie też się trafiały. Tylko jakoś kojarzą mi się w tych filmach mężczyźni jako główni bohaterowie, nie wykluczam jednak że coś z dziewczyną też było, jednak żadnych szczegółów nie pamiętam...

Pozdrawiam...

ocenił(a) film na 6
Montago

Przypomniałem sobie - to był film "12 świątecznych randek".

ocenił(a) film na 5
durczog

Ot żeński "Dzień świstaka" nic specjalnego