dlaczego w polsce puszczaja taka sieczke??????????????????????? ????????????????
juz mam tego dosc
jest tyle swietnych filmow na calym swiecie kreconych ... a u nas taki totalny syf
juz nie moge tego wytrzymac
czlowiek chcialby cos innego zobaczyc
musi polowac
chodzic z polamanymi nogami na festiwal zeby cos w scisku fajnego zobaczyc
dlaczego trakie filmy nie sa pokazywane na szerswza skale
czy dystrybutorzy nie widza ze jest zapotrzebowanie na takie filmy....
mam tego dosc przeszukuje internet wynajduje rozne sposoby na ogladanie takich ciekawych filmow ale czasem sie zalamuje mam juz dosc tego syfu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!ogladania filmu sciagnietego z netu po rumusnsku ...nic nie rozumiem ale ogladam bo wole zobaczyc to nic nie rozumiejac niz jakas sieczke ze stanow pt t! shrek 2 lub kurcze 3 !!!!!!!!!!
mam tego dosc!!!!!!!!!!!
w tym kraju sie nie da zyc!!!nawet jezeli chcailbym jakies filmy posciagac z netu cos innego to okazuje sie ze mam za wolny internet albo wlasnie mi sie limit skonczyl w sciaganiu wiec jestem skazany na ogladanie hit pt wstrzasu 4 na canal plus bo juz nawet nie mowie o tej sieczce puszczasnej na jedynece czy 2
rzygac mi sie chce od tego wszystkiego
no coz pozostaje mi ogladac grazynke torbicka ... i jej wspaniale wybory filmowe
......... powiem brzydko ja to pierd.....le (ps. przepraszam za wszystkie literowki ortografie i inne ale pisze te slowa pod chwila emocji ,zdenerwowany zdesperowany ... )
Nie sposób się nie zgodzić. Po pierwsze puszczane są głównie, jeśli nie tylko, filmy angielskojęzyczne i polskojęzyczne. Nie pokazuje się dobrych filmów europejskich, azjatyckich czy południowoamerykańskich. I przede wszystkim nie pokazuje się starych filmów, a jeżeli już to wiadomej produkcji. A tylę pięknych produkcji powstało poza Hollywood, dlaczego tego u nas nie ma?
Masz rację ale always look on the bright side of life :), ps: zrobiłeś na mnie niesamowite wrażenie ogladajac ten film nic nie rozumiejąc, ja na szczęście ściągnąłem wersję z angielskimi napisami.
Przyjacielu, Śmierć Pana Lazarescu (wł. Lăzărescu, zobaczymy, czy Filmweb pokaże) pokażą we wtorek o 20 w Warszawie w Lunie. Wstęp za darmo, jest przegląd kina rumuńskiego (od wczoraj). Równolegle jest też przegląd filmów z Ukrainy i w ogóle cały czas coś tam leci europejskiego. Jeśli ktoś chciałby mi zarzucić, że reklamuję konkretne kino, przypominam, że mówimy o seansach, gdzie wstęp jest wolny, nie ma mowy o czyimś zarobku. W tym przypadku, Rumuni wykładają pieniądze, żebyśmy oglądali ich filmy. Twoje zarzuty, że w tym kraju nie da się obejrzeć dobrego europejskiego kina są bezpodstawne - otóż da się, a na dokładkę nie za swoje pieniądze. Problem jest zupełnie inny - po prostu w tym kraju prawie nikt nie chce oglądać niczego, co choćby na sekundę uruchomi komuś mózg.
A w temacie tego przeglądu, obecna władza powinna obejrzeć dokument, na którym byłem wczoraj, "Dzieci z dekretu". Och, zboczyłem z tematu, przepraszam.