Śmiertelna gorączka

Cabin Fever
2002
5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 10824
5,1 10 krytyków
Śmiertelna gorączka
powrót do forum filmu Śmiertelna gorączka

Spełnia wszystkie wymogi gatunku.Pokazuje grupe młodych ludzi w skrajnie ekstremalnej sytuacji i to do czego są zdolni w obliczu śmiertelnej choroby.Ma swój klimat.Dla mnie 9/10

ocenił(a) film na 8
Pawlito

Zgadzam się z Tobą. Może nie 9/10, ale na 8/10 zasługuje na pewno. To pierwszy na prawdę dobry horror jaki oglądałęm od dłuższego czasu. Polecam

Pawlito

t ty chyba horrorów nie ogladasz
buhahahaha to było dobre:|

ocenił(a) film na 8
Dawib

Oglądam i to sporo. Od dłuższego czasu żaden mi się za bardzo nie podobał, a Śmiertelna gorączka była OK.

ocenił(a) film na 6
Pawlito

Ten film nie jest aż tak świetny. Po prostu luźny horror, ale zgadzam sie co do klimatu - jest świetny, ma swój urok. No i fajny humor. Najlepsza jest końcówka od momentu, gdy gościu krzyczy: UDAŁO MI SIĘ! Przewidywalna sytuacja w tym filmie ale świetnie to wypada :)

drenz

Koniec był przewidywalny bo to kalka zakończenia "Nocy żywych trupów" Romero :) Tam główny ocalały też tak kończy.Duże brawa dla charakteryzatorów.Efekt ich pracy jest porażający.

Pawlito

Jak dla mnie to jeden z najgorszych filmów jakie widzialam

lena611

Czym to argumentujesz? Dla mnie spelnia wszystkie wymogi gatunku!

ocenił(a) film na 10
Pawlito

dokladnie tak,zgadzam sie z przedmowca,co cie w nim tak razi?film jest na prawde niezly,szczegolnie na tle innych produkcji,odrobine kuleje schematycznosc,ale za to fabula jest ciekawa i niezle rozwiazano pare kwestii. Plusem jest zachowanie bohaterow i specyficzny humor...
Znakomite jest zakonczenie mnie ono osobiscie wbilo w fotel i pomyslalem ja chce jeszcze,oby kontynuacja polegala na rozwinieciu zakonczenia... Nie rozumiem ludzi piszacych ze ten film jest "najgorszy jaki w zyciu widzialem" nie jest to arcydzielo,ale zasluguje na uwage i ocene 8/10.