Śmiertelna gorączka

Cabin Fever
2002
5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 10824
5,1 10 krytyków
Śmiertelna gorączka
powrót do forum filmu Śmiertelna gorączka

W koncu bedzie mi dane ogladnac ta pozycje, slyszalem na temat filmu wiele skrajnych opini co dobrze o nim
swiadczy, byle do poniedzialku :]

Katsper

Ja tez wiele o nim słyszałem.Bo jedni mówią , że to shit a inni , że bardzo dobry.

Katsper

I po seansie, nie mialem zielonego pojecia czego sie spodziewac po tej produkji teraz smialo moge
poweidziec ze Roth zna sie jednak na rzeczy.

Niesamowita mieszanka humoru i horroru. Nie jestem wstanie pojac jak ten film tak bardzo i tak wielu sie nie
podoba, posiada chyba wszystkie cechy dobrego horroru. W filmie najbardziej przeraza realizm ale realizm w
cudzyslowiu, tak wiec "realizm" dzieki czemu, nie mamy do czynienia z morderca w masce, duchami czy
zombiakami, mamy do czynienia z choroba i dzieki temu to tak bardzo dziala na wyobraznie, zachowanie
glownych bohaterow przez co jest jeszcze bardziej przekonywujace.

Koncowka filmu genialnie daje do zrozumienia ze nie nalezy brac tego filmu nazbyt powaznie, a nie biorac
filmu zbyt powaznie mozna podejsc do niego z dystansem i wtedy film jeszcze bardziej na tym zyskuje.

ocenił(a) film na 10
Katsper

zgadza się dla mnie to żywa klasyka myślę że nasi potomkowie docenią go bardziej od nas ale już dziś można spokojnie ten film postawić w jednym szeregu z takimi hitami jak halloween piatek13 czy teksanska masakra