Beznadziejny ten film. Bardziej się nadenerwowałam tymi niedociągłościami i grą aktorów i niż samą "akcją". Może pomysł na film dobry, ale naprawde źle to nakrecili...a podobno zwierzęta w filmie były zabijane naprawde-tak pisze w ciekawostkach. No to nieźle-dość, że reżyser nie umiał zrobić porządnego filmu to na dodatek nie potrafił nakręcić śmierci zwierząt bez faktycznej ich śmierci...nie polecam.
Nieee, to bylo dawno i nieprawda (Cannibal Holocaust).
Jak dla mnie film wyborny, przypomnialem go sobie wczoraj po paru latach. Przesmieszny, rozluzniajacy i w ogole jak najbardziej na tak. To w koncu nie jest tylko horror, ale raczej smianie sie z filmow tego typu. Kto widzi w tym tylko glupi film jego sprawa :).
Jeśli to dla ciebie był wyborny film, to ja wymiękam. Jednak w jednym się z tobą zgodze: film był śmieszny...tylko, że jak włączam dvd gdzie pisze, że to horror, a tu komedia mi leci, to taki film mnie nie przekonuje.
Ja poszedlem na ten film nastawiony jako na tandetny horror klasy C. Nie zawiodlem sie i ubawilem sie do lez ;). Film mial bardzo zla reklame. Chociaz sam tytul, okladka o sobie swiadcza. Nie mowiac o moccie 'Terror.. wewnatrz ciala' :D.
Film bardzo podobal sie Peterowi Jacksonowi, a on sam zrobil w swoim zyciu 2 bardzo kiczowate filmy. Jezeli ktos sie nastawia na powazny grozny horror o smiertelnej goraczce to rzeczywiscie. Chociaz ostatnio jak ogladalem ten film z kilkoma osobami to byly bardzo mile zaskoczone poziomem kiczu.
Kwestia dystansu.
pzdr
Dobrze, już dobrze...poprostu jak dla mnie to szkoda było czasu na ten film i już...bo to właśnie kicz i badziestwo jest.
Ale Wladca Pierscieni mu chyba przypadkiem wyszedl kiczowaty ;).
[Kogostam ugryzl wielki pajak, widz mysli, ze osoba umrze wtedy dwoch straznikow rozmawia o pajaku i wyjasnia widzowi, ze on tak kąsi, ale nie zabija od razu.. Scena z ktorejstam czesci LotR :D! Taki kicz to mnie nie bawi].
pzdr