Śmiertelna pogoń

Freerunner
2011
4,9 2,9 tys. ocen
4,9 10 1 2895
Śmiertelna pogoń
powrót do forum filmu Śmiertelna pogoń

żeby obiecujący młody aktor był tak niszczony przez role które mu oferują to wstyd,,,
chłopaczek powinien zagrać w tym roku w Porwaniu zamiast tego Lautnera, pasowałby idealnie....
co do filmu to wygląda to jak filmik na You Tube nakręcony przez kompletnych amatorów.
Nawet nie mam słów bo to gówno określić, dzięki niemu wszystkim filmom którym dałem jeden mam ochotę podnieść ocenę choćby do dwóch.
Dany Dyer....aaach szkoda gadać !!

ocenił(a) film na 3
Maverick0069

No wlasnie Dany Dyer jakos wyjatkowo kiepska zagral te role, chyba sie nienadaje do rol czarnych charakterow. Mial byc grozna, gruba ryba, szychą która wzbudza respekt, a wygladal na ulizanego pedzia, ktory dopiero co ukonczyl liceum. A gdy robil te sztuczne grozne miny to mialem wrazenie ze to jakas profanacja gangstera :P A moze to wina rezysera... nie wazne, film byl jakis taki wkurzajacy, te gadki bogaczy i tej blondynki w trakcie biegu - strasznie irytowaly, motyw z obrozami i z ta blondynka ktora przedstawiala zasady -zerżniete z Battle Royale, bieg freerunnerow - tak jak amatorskie prezentacje na Youtubie (moze jak kogos interesuje ta tematyka to mu specjalnie to nie bedzie przeszkadzac), ten caly Sean Faris- widac ze wszystkie triki i sceny walki byly wykonywane przez kaskaderow (jak mi jeszcze raz ktos napisze, ze ten koles jest nastepca Van Damma to jaja urwe :P ). Film na szczescie nie byl nudny i mozna obejrzec na raz, ale jest tam sporo niedociagniec.