Śmiertelna pogoń

Freerunner
2011
4,9 2,9 tys. ocen
4,9 10 1 2895
Śmiertelna pogoń
powrót do forum filmu Śmiertelna pogoń

Nieudana podróba ,,Yamakasi" lub ,,13 dzielnicy".Strasznie słaba gra aktorska,kompletnie nieporozumienie.Daje 2/10 tylko ze względu na dziadka głównego bohatera.Teksty wymiatają.Tak jak w tytule posta główna bohaterka ma urodę radiową.Jeden z najgorszych filmów o tej tematyce.Nie polecam.Szkoda czasu,pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
frugosz

Zmarnowany potencjał! mogło być ciekawie a wyszło czasem irytująco... poziom żartów drażnił. szkoda bo lubie całą trójke głównych aktorów i dlatego mimo niskich ocen oglądnąłem ten film. Niestety to nie jest Business ani Never Back Down ;)

ocenił(a) film na 8
peliniusz

Jak dotąd film mi się podoba
Mix Yamakasi i Obroży

ocenił(a) film na 3
frugosz

Prawda, że film jest lekko żenujący ale gdzie wy *urwa widzicie podobieństwo do Yamakasi i 13 dzielnicy ? Bo co w filmie są pokazane sceny freerunningu i stąd rzekomo ta podróba ? Pierd**cie aż głowa mała. Czyli tak samo można powiedzieć jak gdzies są sceny z użyciem broni np Predator i Matrix to Matrix jest podróbką Predatora tak ? Weźcie się zastanówcie zanim coś skomentujecie.

ocenił(a) film na 8
madv

Choć nie ma kolejnych część yamakasi i 13 dzielnicy jest to dobry film z innymi aktorami i jest o czymś innym niż 13 dzielnica i yamakasi film jak najbardziej 8\10

ocenił(a) film na 3
Adameczek1995

Nie rozumiem, jak nie ma kolejnych części ? Jest Yamakasi 2 ale nie ma nic wspólnego z 1, z kolei w 13 dzielnicy Ultimatum jest kontunuacja pierwszej częsci.

ocenił(a) film na 8
madv

Źle zrozumiałeś chodzi mi właśnie o yamakasi 2 i 13 dzielnicy ultimatum że już dalej nie ma.... jest koniec więc i ten film bardzo mi się spodobał..