Za film wzialem sie wylacznie z uwagi na Leighton Meester, wg mnie jest totalnie drop dead cudna, jesli ktos filmy tego typu oglada dla dup, rozbieranych scen, itp to od razu mowie ze nie ma tu tego w ogole, jest plec zenska, lecz ubrana non stop:P Jesli chodzi o historie to z poczatku wydaje sie ogromnie banalna, potem juz tylko bardzo banalna:P a poczatkowe kilka minut to juz w ogole rzez dla umyslu, jesli widzialo sie kilka filmow na temat stowarzyszeń studenckich. Tak czy siak nie polecam, szkoda czasu, nic odkrywczego (ni fabularnie ni ubraniowo ;] )
Mi się film podobał. Co prawda nie oglądałam od początku, ale właściwie od razu zrozumiałam o co w nim chodzi.:)
A w jakim niby celu ogladac filmy klasy B/C/nie daj Boze jeszcze nizszej? :P - Dla aktorki, ktora sie lubi, chce sie nacieszyc wzrok jej widokiem w niskobudzetowej produkcji. Rzadko w takich obrazach cokolwiek zaskakuje, jest warte uwagi, jedyny sens w ogladaniu takiego kina to erotyzm, taka prawda, jesli chce obejrzec FILM to nie siegam po produkcje tego typu. Problemem ludzi jest brak odpowiedniego nastawienia przed rozpoczeciem ogladania, wiec moj post ma na celu pomoc ludziom, ktorzy ogladaja takie filmy pod ww. katem. A jesli, nie bedac fanka kina klasy B, podobal ci sie ten film, szukalas w nim glebii i zaskakujacej fabuly oraz co lepsze, z pewnoscia ja znalazlas :)), to moge ci tylko wspolczuc ;)
z każdego filmu wypływa jakiś morał, jeśli tego nie wiesz to za mało filmów obejrzałeś, albo oglądałeś poprostu jakieś szmiry
z kazdego? heh, wg mnie z wiekszosci filmow, kolo oceny 3 i w dol nie plynie jakikolwiek moral, nie wszystkie filmy maja na celu uswiadomienie widzowi co wazne w zyciu, jak nalezy postepowac, co sie dzieje gdy postapi zle itd itp... niektore (cala masa) to odmozdzacze, gdzie na ekranie wija sie dupy i leje sie krew. W naciagany sposob mozesz sobie tlumaczyc ze byl tu jakis moral, przeslanie, choc wtornosc, przewidywalnosc i brak wyrazistej puenty raczej nie dopuszczaja owego przeslania pod bariere mej skorupy 'ogladowywacza'. A co do ilosci filmow obejrzanych... Nie wiem ile obejrzalas, nie wiem w jakim jestes wieku, ale musialabys byc ostra wyjadaczka filmowa z dlugim stazem zeby takimi zalozeniami sypac... Ogladam szmiry, ogladam dobre filmy, trzeba sobie jakos urozmaicac zycie, dlatego popoludniem mozna obejrzec wijace sie na ekranie dupy w filmie bez przekazu, a wieczorem zarzucic czyms co Cie skloni do refleksji i zadumy. Ogarniajac to do kupy, nie zgadzam sie z Twoja teza, nie kazdy film zawiera moral, nie kazdy rezyser tworzy film, zeby nauczyc czegos widza...
Strasznie samcowaty komentarz... 
Film lekki i przyjemny, ot tak, do obejrzenia. Nic głębszego w nim nie ma, chociaż wydaje mi się, że głęboka i poruszająca miała być "akcja" ;) z pierścionkiem. Polecany dla osób w typie mojej mamy, czyli takich, które bały się na Harrym Potterze, tu się bać nie będą, a horror sobie zobaczą. :P
własnie mam zamiar oglądać ten film i tak sobie weszłam tutaj popatrzeć co o nim sądzą inni. niezbyt pochlebne opinie hehe chociaż opis na filmweb brzmi obiecująco ;] narazie tylko podglądałam troszkę niektóre sceny i muszę przyznać, że wygląda nieco na niskobudżetową produkcję ;/ ale nie chce oceniać zanim nie obejrzę w całości