PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583507}
5,3 47 tys. ocen
5,3 10 1 46590
3,4 18 krytyków
Śniadanie do łóżka
powrót do forum filmu Śniadanie do łóżka

Zrobiło mi się wstyd, że oglądam taką szmirę. Ktoś zrobił ze mnie idiotę, ze dąłem się
namówić na oglądanie 90 min reklam. To naprawdę bezczelność robić głupi film żeby
reklamować kuchenne akcesoria i przyprawy. Do dupy z takim polskim kinem i aktorami którzy się sprzedają dla firmy robiącej przyprawy czy noże!!!

RADA: Szerokim łukiem omijać tego producenta i reżysera!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2

Dlaczego mnie obrazasz? Zgłosiłem ten post jako nadużycie. Do wypowiadania publicznie wymagam minimum kultury!

użytkownik usunięty
Mithris

Taaa? Ja cię obrażam? A myślałem, że to Ty najpierw zrobiłeś (w tytule wątku) względem wszystkich innych, którym ten film się podoba.

Mithris

Powiem Ci tak, jakoś zarabiać trzeba, w każdym niemalże filmie mamy jakąś reklamę firmy/produktu z różnym stopniem intensywności. Film, niesamowicie powtarzalny motyw fabularny przez co nudny potwornie mógłby się wydawać, gra aktorska.... również nie ma nic nadzwyczajnego, ale za to teksty którymi sypią przez niemal cały film są przyjemne, fajnie się tego słucha i dzięki temu film przelatuje szybko, nie dłużąc się niepotrzebnie. Obejrzeć można.. raz. ;)

ocenił(a) film na 1
Mithris

Popieram kolegę Mithrisa, film oceniam na 1/10 i stwierdzam że polskie kino powoli sięga dna... Jeśli poszedłbym na to do kina to pewnie długo nie mógłbym przeboleć wydanych kilkunastu złotych na oglądanie reklam... Poza tym sam film ani nie bawi, ani nie śmieszy ani w jakikolwiek sposób nie wciąga. Totalne dno!! I jeszcze ta na siłę wrzucona scena gdzie Karolak dostaje nagrodę od kolesia od przypraw.. Około 2min scena która nie ma swojego uzasadnienia we wcześniejszej części filmu ani nie ma znaczenia w kolejnych scenach, po prostu reklama. Jeśli ktoś lubi takie coś lepiej włączyć wieczorem film na polsacie i potraktować bloki reklamowe jako integralną część filmu, wyjdzie taniej.