Nie umieścili karłów w obsadzie bo stwierdzili, że to choroba i nie chcą ich obrazić ale karły bojkotują film i każą nazywać siebie karłami. Księżniczki nie będzie ratować książę bo to seksizm a stado dwumetrowych meneli będzie świętować Chanukę. Ciekaw jestem czy motyw jabłka zostanie zachowany czy zmienią go na mango, banana albo kiwi.
"Nie umieścili karłów w obsadzie bo stwierdzili, że to choroba i nie chcą ich obrazić ale karły bojkotują film i każą nazywać siebie karłami." Rewolucja zaczyna zjadać własny ogon.
No i co? To nawet nie pierwszy raz kiedy Śnieżka nie będzie ratowana przez księcia więc co za różnica?
Ludzie co wy macie z tym że ona jest czarna? Jestem 100% Polka a jak się trochę opale mam karnacje ciemniejsza od niej
To spróbuj postarać się o rolę Tiany albo Pocahontas w wersji aktorskiej. Może aktywiści po tej drugiej stronie zaakceptują Cię mimo, że de facto jesteś rasy białej. Wtedy zobaczymy czy tolerancja działa w obydwie strony.
Nie chodzi tylko o kolor skóry ale tes o rysy twarzy. Ziegler mimo ciemniejszej karnacji bliżej jest do Śnieżki jak do Tiany. Ziegler nie ma twarzy jak murzynka.
ona jest latynoska, nie murzynka. Co nie zmienia faktu ze ten film jest syf, a tej aktorzyny nie lubie
No niestety też myślę że to będzie kolejne woke syf tak jak mała syrenka, tylko że tam to już w ogóle przesadzili z aktorka
Ciężka zagwostka z tym jabłkiem.. niby mieści się w kategoriach wege, co się ceni, jednak na pewno nie jest tak postępowe jak np mago, o którym piszesz. Poza tym jabłko jest za bardzo biblijne i obawiam się, że mogłoby obrazić wielu widzów. Chyba tego do końca nie przemyśleli. Z trzeciej strony może powinni dać kawałek golonki albo żeberka, uśmiercić królewnę i narracja idealnie by propagowała przejście na dietę wegetariańska? :)