Odgrzewany kotlet
„Alive - dramat w Andach” z 1993 był świetny
Po co znowu krecić to samo?
Może dlatego, że teraz robią go ci których ta tragedia najbardziej dotknęła. I zapewne przedstawili te wydarzenia bardziej opierając się na faktach.
Czy to będzie dokument? Chyba nie.
Ale dzięki za info, nie wiedziałem, że biorą w tym przedsięwzięciu udział osoby które brały udział w katastrofie.
Ten film jest produkcji urugwajskiej , a katastrofa dotknęła obywateli właśnie tego kraju. Dokumentalny pewnie nie, ale podejrzewam, iż będzie bardziej zgodny z faktami niż "Alive - dramat w Andach".
Dziękuje za komentarz. Bardzo przydatny :) i wyjaśniający rzeczowo sprawę.
Kolega @drpotasik77 powyżej odpisał na moj komentarz i wyjaśnił o co chodzi. Naucz się jak to się robi dobrze zamiast od razu przechodzić do komentowania czyjejś osoby.
Co do samego serialu - pewnie obejrzę z ciekawości bo książka na podstawie której powstał film ( oba bardzo dobre) nie zachwyciła swoją treścią osób, które przeżyły katastrofę. Skoro mają szansę opowiedzenia jej ze swojego punktu widzenia - super. I dzięki koledze @drpotasik77 poczytałem o serialu i jak ma powstawać.
Dzięki Twojemu komentarzowi tylko bym pomyślał: jakaś zaniedbana istota wywaliła swoje żale na mnie wyzywając mnie od sledzi XD