Wchodzę, patrzę a tu nigdzie nie ma komentarzy Ronie Weasley'u. Czyżby polscy internauci w
końcu zaczęli dojrzewać? Jestem pod wrażeniem.
Bardzo prawdopodobne, że ta kiedyś tak piszcząca banda pomału dorośleje.... Albo świat się "znów" kończy;p
Powiedzmy tak: idioci nie mają przynależności narodowej. Istnieją wszędzie.
Ale ktoś, kto mówi "z Polakami nigdy nie wiadomo" - też nie wykazuje się ani dojrzałością, ani rozumem, ani taktem...
O patriotyzmie nawet nie wspomnę...
Na początku proszę mnie nie obrażać. Powinien Pan przeczytać wszystko, jeszcze raz ze zrozumieniem. Żeby nie musiał się Pan przemęczać uprzejmie Panu wytłumaczę. Napisałam, że z Polakami nigdy nie wiadomo, fakt, ale chodziło mi o to, że potrafią oni (a raczej MY potrafimy) zaskakiwać i to pozytywnie. Była to odpowiedź na post użytkownika Huan, który napisał cytuje: "Bardzo prawdopodobne, że ta kiedyś tak piszcząca banda pomału dorośleje...". Ale tak, to że wierzę w przyszłość tego narodu jest przejawem niedojrzałości, małej inteligencji, braku taktu, że o byciu patriotką już nie wspomnę. Proponuje wrócić do szkoły podstawowej na lekcje czytania ze zrozumieniem. I odrobina poczucia humoru też by się przydała. Pozdrawiam.
Ani na początku ani na końcu :)
Ale polscy internauci (podobnie jak polskie kobiety) widzą tylko to co chcą :)
Cóż kobieta błysnęła intelektem :D
Cytuję: "Wchodzę, patrzę a tu nigdzie nie ma komentarzy Ronie Weasley'u. Czyżby polscy internauci w końcu zaczęli dojrzewać? Jestem pod wrażeniem."
Więc weszła i jako że sama nie jest dojrzała zamieściła komentarz o owym Ronie Weasley'u.
Gdyby była dojrzała, pomyślałaby i zachowała myśl dla siebie, ale jako że niedojrzałość górą, napisała to czego sama nie chciała czytać na Filmweb-ie :P
Tak błysnąć to tylko baby umieją, jak i prowadzić samochód jednocześnie malując usta w lusterku wewnętrznym.