PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35877}

Śpiąca królewna

Sleeping Beauty
1959
7,3 50 tys. ocen
7,3 10 1 50318
7,3 22 krytyków
Śpiąca królewna
powrót do forum filmu Śpiąca królewna

Na stronach internetowych jest niedostępny, na Allegro chcą za niego 350 a nawet 700 zł a tyle nie będę płacił, gdzie można go dostać do 100 zł? Będę wdzięczny za info. A może ktoś ma go do sprzedania, proszę w takim razie o kontakt.

joker_mroczny_rycerz

Podpinam się pod pytanie, ale ja wolałbym wersję na DVD (tylko szkoda, że format obrazu to 2.35:1, a nie 2.55:1 jak w oryginale). Nie mam zamiaru wydawać ponad 200 zł (nie łudźmy się, za mniej na Blu-Rayu raczej nie da się znaleźć) za jakikolwiek film, nawet taki, który wręcz uwielbiam, a o tym tak nie mogę powiedzieć. Jeszcze nigdy nie oglądnąłem go w całości, więc nie mam wyrobionej o nim opinii.

Jeśli ktoś gdzieś by widział w przyzwoitej cenie, to prosiłbym o kontakt.

ocenił(a) film na 4
KinoManiak_3100

na amazonie sobie kup - BD używane za 12$ w wersji PLATINUM. ale według mnie się nie opłaca, bo film strasznie się postarzał i znacznie odbiega od dzisiejszych animacji. Proponuje go najpierw w necie obejrzeć przed decyzją o zakupie.

ocenił(a) film na 10
joker_mroczny_rycerz

Ja proponuję odczekać, kiedy film ponownie pojawi się w obiegu. A będzie to pewnie w przyszłym roku, a może i wcześniej. Zmienił się dystrybutor filmów Disneya w Polsce i co jakiś czas, wyda jakiś klasyk na nowo ;).

Pozdrawiam!