Świąteczni dżentelmeni

The Merry Gentlemen
2024
4,2 3,1 tys. ocen
4,2 10 1 3115
3,0 4 krytyków
Świąteczni dżentelmeni
powrót do forum filmu Świąteczni dżentelmeni

Każdy kto decyduje się na świąteczny film typu romans, powinien być świadomy jego przewidywalności, infantylności, atrakcyjności głównych bohaterów (pszypadeg? Nie sondze).

Baardzo zaniżoną ocenę ma ten film moim zdaniem. Nie zauważyłam (tak jak ktoś w innym wątku wspomniał), że główna bohaterka ma perukę. Nawet jeśli, to w czym problem? Widziałam chemię większą w innych filmach podobnej tematyki ale tutaj wcale nie było źle, a ten problem też pojawia się w kilku wątkach tutaj. Widziałam zauważalne zaangażowanie ze strony Luke'a, u niej może troszku mniej, ale być może to kwestia gry aktorskiej.

Nie byłam TOTALNIE przekonana do pomysłu organizowania świątecznego striptizu w klubie rodziców głównej bohaterki, a ku mojemu zaskoczeniu - wyszło całkiem fajnie! Było zabawnie, były ciekawe i przemyślane choreografie, były tłumy kobiet, była uzbierana kwota, byli fajni faceci znający się na rzeczy ;).

Ten film dzięki - w mej opinii - dzikiemu pomysłowi ze striptizem był trochę inny niż pozostałe świąteczne filmy. Chad był i jest hot, to nie podlega wątpliwości, Chad jest sporym atutem tego filmu.

Podsumowanie: Lekki, zabawny, trochę seksowny film na Święta dla kobiet. Ja oglądałam z mamą i ciocią i bawiłyśmy się świetnie!
Polecam spróbować, obejrzeć wyrabiając tym samym swoją opinię nie sugerując się tym co piszą inni ;).
Wesołych Świąt!