PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470402}
6,2 23 tys. ocen
6,2 10 1 22576
4,5 11 krytyków
Świnki
powrót do forum filmu Świnki

Prawdziwy zyciowy film ukazujacy codziennosc nastolatkow.Takie filmy powinni robic Polacy a nie te gnioty co ostatnio w kinach miały miejsce.

ocenił(a) film na 6
zegan333

Najlepszy moze dla ciebie dobrze ze poruszym kontrowersyjny temat ale polegl

zegan333

Codzienność nastolatków? Nie przesadzajmy, jest źle, ale nie tak.

ocenił(a) film na 6
ulifont

Film pokazuję że nie warto się szmacić dla dziewczyny która jest z kimś tylko dla kasiory.Takie zjawisko pedofili przedstawione w Świnkach jest w naszym kraju i trzeba z tym walczyć.

DoktorLejdo

Tylko jak za rządów pisaków?

zegan333

Ja mam jednak nadzieję, że tak nie wygląda codzienność dzisiejszych nastolatków. Jak dla mnie to naprawdę mocny film, i ta scena na końcu z kaskiem - masakra. Film wbija w fotel. Ciekawe, jakby potoczyłoby się życie Tomka, gdyby wychowywał się w innej rzeczywistości, no tak, ale wtedy nie byłoby filmu.

ocenił(a) film na 5
zegan333

Codzienność nastolatków? Nie sądzę.
Ten film idealnie odzwierciedla osiedlową patologię. Wiem co mówię, bo znam takich co za paczkę fajek pójdą na szybki numerek do śmietnika. Ale jak wspominałam, to jest PATOLOGIA, nie normalni nastolatkowie. Bo co innego "przelizanie" się z kimś na imprezie, czy jednorazowy numerek, to norma na całym świecie wśród młodych ludzi. Ale z dawaniem dupy za kasę spotkałam się tylko wśród bidy na patologicznych osiedlach.

zegan333

Zegan - bardzo cię proszę, wyjdź z domu i nie rób z siebie pośmiewiska w internecie. Jeżeli rzeczywiście, jak twierdzisz, byłeś napastowany przez pedofili idź na policje a nie żale w internecie wylewasz. Ja nie przypominam sobie by po 19 latach życia kiedykolwiek ja czy któryś z moich znajomych znalazł się na rynku dla zboczeńców. Jest to praktycznie niemożliwe bo policja rozwala wszelkich możliwych pedofili, ale skąd ktoś taki jak ty miałby o tym wiedzieć? Dla takich patoli żelazna zasada - hwdp. Nie ważne, współczuję ci i życzę byś szybko zaczął nowe życie.

ocenił(a) film na 3
zegan333

Benek jest lepszy jak dla mnie

ocenił(a) film na 8
zegan333

Jeden z lepszych ale na pewno nie najlepszy bo zabrakło dramaturgi jak na taki trudny temat.