PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484882}

Żółwik Sammy: W 50 lat dookoła świata

Sammy's avonturen: De geheime doorgang
2010
6,3 7,9 tys. ocen
6,3 10 1 7891
Żółwik Sammy: W 50 lat dookoła świata
powrót do forum filmu Żółwik Sammy: W 50 lat dookoła świata

Jaka jest wasza ulubiona scena w filmie?

ocenił(a) film na 8
Izabela727

Podróż Amazonką ;)
A tak prawdę mówiąc to całość świetnie zmontowana. Ogólnie fantastyczna animacja.
To co w życiu powinno być najważniejsze czyli Przyjaźń i Miłość , zwłaszcza w najtrudniejszych chwilach, pięknie tu ukazana . Cudowne kolory , niesamowite krajobrazy oceanu.
Ukazanie małemu widzowi iż nie powinno się niszczyć piękna tego Świata i istot w nim żyjących.
Jedyny minus to zbyt krótki czas ''Żółwika Sammy'ego''.
Ale i tak można się świetnie bawić oglądając całą rodziną . Polecam - jak dla mnie 9/10
pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
djrav77

Świetny, po prostu świetny !
Mi się podobała scenka przywitania Sammiego z jego przyjacielem, po latach od rozstania :)
Polecam oglądać tą produkcję familijnie

ocenił(a) film na 3
Izabela727

Napisy końcowe...

ocenił(a) film na 7
chromczan_fw

malkontent sie odezwał...

ocenił(a) film na 3
everyman84

O nie mój drogi, to że akurat ta bajka mi się nie spodobała nie znaczy, że tak jest ze wszystkim i ciągle narzekam...

ocenił(a) film na 7
chromczan_fw

bo to była głupia uwaga- nie wiem co może być złego w tej bajce: wartościowa familijna produkcja, lekka miła i przyjemna, ładne krajobrazy, mądra wymowa, zero przemocy i agresji, do tego świetnie dobrana muzyka, pozytywni fajni bohaterowie-plus najlepsze efekty 3d jakie w życiu widziałem...

ocenił(a) film na 3
everyman84

Co mi się nie spodobało? Ta bajka jest dla mnie po prostu...nudna!
Nie mogę zaprzeczyć, że ładnie zrobiona, ale spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego.
Ale mojej małej siostrze się spodobała :)

ocenił(a) film na 8
chromczan_fw

Ja się właśnie spodziewałem nudnej bajki, po tym jak kilka razy podglądałem ją w odtwarzaczu.
Po normalnym i pełnym obejrzeniu jednak byłem bardzo mile zaskoczony.
Szczerze ją polecam