Podróż Amazonką ;)
A tak prawdę mówiąc to całość świetnie zmontowana. Ogólnie fantastyczna animacja.
To co w życiu powinno być najważniejsze czyli Przyjaźń i Miłość , zwłaszcza w najtrudniejszych chwilach, pięknie tu ukazana . Cudowne kolory , niesamowite krajobrazy oceanu.
Ukazanie małemu widzowi iż nie powinno się niszczyć piękna tego Świata i istot w nim żyjących.
Jedyny minus to zbyt krótki czas ''Żółwika Sammy'ego''.
Ale i tak można się świetnie bawić oglądając całą rodziną . Polecam - jak dla mnie 9/10
pozdrawiam
Świetny, po prostu świetny !
Mi się podobała scenka przywitania Sammiego z jego przyjacielem, po latach od rozstania :)
Polecam oglądać tą produkcję familijnie
O nie mój drogi, to że akurat ta bajka mi się nie spodobała nie znaczy, że tak jest ze wszystkim i ciągle narzekam...
bo to była głupia uwaga- nie wiem co może być złego w tej bajce: wartościowa familijna produkcja, lekka miła i przyjemna, ładne krajobrazy, mądra wymowa, zero przemocy i agresji, do tego świetnie dobrana muzyka, pozytywni fajni bohaterowie-plus najlepsze efekty 3d jakie w życiu widziałem...
Co mi się nie spodobało? Ta bajka jest dla mnie po prostu...nudna!
Nie mogę zaprzeczyć, że ładnie zrobiona, ale spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego.
Ale mojej małej siostrze się spodobała :)