PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548904}

Żądze i pieniądze

Lay the Favorite
2012
4,6 5,1 tys. ocen
4,6 10 1 5127
3,5 2 krytyków
Żądze i pieniądze
powrót do forum filmu Żądze i pieniądze

Wie ktoś o czym to będzie?

Angela4b

o rozpracowywaniu zakładów sportowych przed dwóch podstarzałych komputerowców.

Zajcevv

Hmm... Mozże być nawet ciekawe
Dzięki:)

Angela4b

Bruce Wil­lis w fil­mie o hazardzie…

Według strony imdb.com w ekra­ni­za­cji noweli Beth Ray­mer Lay the Favo­rite: A Memoir of Gam­bling w roli głów­nej wystąpi Bruce Wil­lis. U jego boku poja­wią się rów­nież takie gwiazdy show busi­nessu jak Justin Tim­ber­lake i Rebecca Hall. Film opo­wiada o grupce ludzi, któ­rzy wpa­dli na pomysł jak wygry­wać z buk­ma­che­rami w Las Vegas. Wil­lis ma się wcie­lić w rolę szefa buk­ma­che­rów. Data pre­miery nie jest jesz­cze znana

Info sprzed roku !
źródło: poker24.pl

są już jakieś foty itd. http://www.imdb.com/title/tt1132449/

brk91

Super. Jeszcze bardziej wzbudziłeś moją ciekawość!

ocenił(a) film na 8
Angela4b

Nic z tych rzeczy.... Film opowiada o dziewczynie o imieniu Beth w tej roli Rebecca Hall i jej losach.... ogolna fabula kreci sie wokol buk­ma­che­rów to prawda, ale w tym filmie nie ma zadnej "grupki ludzi, któ­rzy wpa­dli na pomysł jak wygry­wać z buk­ma­che­rami w Las Vegas" warto tez wspomniec ze ten film oparty jest na prawdziwej historii jednakze ksiazka (jak w wiekszosci przypadkow) rozni sie od filmu....

sisi421

Muszę zobaczyć! A tak a pro po, to skąd masz te info? :D

ocenił(a) film na 8
Angela4b

Ma sie swoje wtyki... :P a tak na powaznie to film naprawde zapowiada sie ciekawie.... a Bruce Willis na pewno w nim wymiata... :)

sisi421

O ile wiem, to każdy ma swoje wtyki i większość, to raczej brednie, więc poczekamy- zobaczymy

ocenił(a) film na 8
Angela4b

zgadzam sie z Toba calkowicie, ale ja mialam okazje juz widziec ten film wiec gdyby nie fakt ze nie wolno mi zdradzac zadnych szczegolow to moglabym Ci napisac dokladnie cala fabule.

sisi421

cóż za tajemniczość... O_O , ciekawi mnie tylko gdzie ty to oglądałaś...?

ocenił(a) film na 8
Angela4b

W NY jakies 2 tygodnie temu....

sisi421

Więc zazdroszczę :)