Beznadziejny i nudny film po co takie krecą w ogole ? xd
Nie ma co wchodzić nawet w polemikę z kimś o nicku xoMonisiaox (w wstawia bezsensownie "xd" na końcu zdania, nie mając chyba pojęcia co ta emotikonka). Film mnie troszeczkę rozczarował, spodziewałam się czegoś innego... ale genialna kreacja aktorska Meryl podniosła wartość filmu w moich oczach, stąd 7/10. Nie rozumiem też, jak można dać najniższą możliwą ocenę "Żelaznej Damie"... i w takich momentach zastanawiam się czy nie powinno być testów IQ przed założeniem konta, bo oceny takich nastoletnich Monisi znacznie zaniżają ogólna ocenę, a nic nie wnoszą... Jak można być tak głupim i ograniczonym, żeby "daję 1 bo mi się nie podoba" i "daję 10 bo przystojny aktor"... Miejmy nadzieję, że xoMonisiaox szybko z tego wyrośnie, usunie konto albo przestanie po prostu oceniać filmy :P
Nie bądź taki pedagogiczny kolego bo flaki się przewracają :-)
Piszesz: "Jak można być tak głupim i ograniczonym, żeby "daję 1 bo mi się nie podoba" i "daję 10 bo przystojny aktor", równie dobrze można by zapytać "Jak można być tak głupim i ograniczonym", dając ewidentnemu gniotowi aż 7 punktów za tylko jeden jasny punkt czyli aktorstwo Meryl Streep?? wiadro pomyj z wlanym do niego flakonem najdroższych perfum, wciąż pozostaje wiadrem pomyj...
Meryl Streep nie jest jedynym jasnym punktem tego filmu, przynajmniej nie dla mnie :) A co do mojego pseudopedagogicznego wywodu, to był napisany z ironią (chyba nie myślałeś/aś, że na serio uważam testy IQ za dobry pomysł...), tylko naprawdę uważam, że "1/10" to ocena dla filmu, który jest NAPRAWDĘ kiepskim, beznadziejnym gniotem, a jakkolwiek bardzo mogłaby się komuś nie podobać "Żelazna dama" (co oczywiście jestem w stanie zrozumieć! :) ), to i tak uwazam, że zasługuje na ciut wyższa ocenę (jak widzę zresztą, sam/a oceniłeś/aś to na 3/10).
Wiadrem pomyj, które zaczyna trochę pachnieć, a to już coś. ;)
I nawiasem, "koleżanko", a nie "kolego". Pozdrawiam! :)
Nie wiem czy sformułowanie "Jak można być tak głupim i ograniczonym" mieści się w nawet najszerzej pojętych ramach ironii, ale niech Ci będzie. Zgadzam się oczywiście, że ocena 1/10 jest za niska bo nawet jakby grały tam same pieńki brzozowe, to za samą dobrą realizację dałbym 2/10 :-)
Oj, z tym może faktycznie przesadziłam :P Po prostu drażnią mnie takie posty "Beznadziejny i nudny film po co takie krecą w ogole ? xd", chociaż powinnam się przyzwyczaić do trollingu na Filmwebie ;)