Co masz do pani Kazimiery!? Co że jest feministką? Kobiety mają prawo do równych praw ty szowinisto, jak widzę takich jak ty to mi się słabo robi. Kolejny film który oglądasz nie wiadomo po co. Ogarnij się bo całe życie tak nie można.
Przykro mi, że nie mogę cię zaliczyć do osób, które pozdrawiam ;/ Widzę, że po mojej merytorycznej krytyce twojego ulubionego filmu postanowiłeś się do mnie doczepić, troszku smutne ;/
smutne jest to, że tacy ludzie oceniają filmy, a moim ulubiony film jest inny, nie znasz mnie więc się nie wypowiadaj, jeszcze raz poproszę o argumenty a nie wyświechtane powtarzane schematy.
Feminizm w "Żelaznej Damie" jest tak uderzający, że zahacza wręcz o damski szowinizm, wystarczy przeanalizować męskie postaci w tym filmie, czasami płeć męska jest w filmie również jawnie obrażana, dlatego właśnie uważam, że takie rzeczy jak feminizm powinny być wybijane z głów młodym przedstawicielkom płci żeńskiej, bo zwyczajnie się je okłamuje. Nie powinny też oglądać tego typu filmów, bo jak można wmawiać ludziom, że facet to maruda, który nie może się zająć sobą i który uczepił się silnej partnerki, skoro to kobiety takie są?
wyglądasz mi na takiego, co nigdy nie miał kobiety przy boku i musi wylewać żale na forum. żałosne. trochę ci współczuję. albo nie, nie współczuję ci.
jeb*ny prawicowiec, kobiety mają we współczesnej polsce prawo do wolności myśli, nie żyjemy za komuny, a panią kazię bardzo szanuję, widziałem ją kiedyś na wiecu feministek i jej mowa wywarła na mnie naprawdę duże wrażenie, uświadomiłem sobie wtedy, jak mało praw mają kobiety w polsce, jak nierówno są traktowane przez pracodawców. trochę pomyśl, zanim coś napiszesz na forum, bo się zwyczajnie ośmieszasz
i co teraz nie wiesz co odpisać cieszę się że znowu tu jesteś człowieku mopie takich ludzi trzeba tępić, ale on pewnie nie wie co odpisać.... więc wygraliśmy!
Nie rozumiem waszej reakcji? WTF nikogo nie obraził, jedyne co napisał to pewną sugestie. Wasza reakcja zaś świadczy o waszej kulturze.
Ty go nie znasz..... Wiele razy widziałem go na filmwebie i wszystkich obraża, teraz chce zwyczajnie kogoś podpuścić. Nie daj się napisz, że tacy ludzie nie mają prawa bytu w polskim społeczeństwie.
Tak, to prawdziwy filmwebowy troll, już zaciera ręce, gdy pojawia się kolejny wpis pod jego tematem, bo chce każdego strollować, ale ja mu się nigdy nie daje. Uważaj, bo on nigdy nie podaje argumentów, tylko swoją tanią erystyką chce przeważyć szalę zwycięstwa na swoją korzyść.
Nie mam prawa oceniać, pierwszy raz widzę wypowiedź WTF. Ale pytanie, czy używając jego "broni" nie stajecie się tacy sami jak on?
Przejrzyj jego inne tematy, zgrywa znawcę, ale tak naprawdę nie wie, co pisze. Ja nie używam takiej marnej erystyki, podaję masę konstruktywnych argumentów, podobnie chyba @MaciekG2, tak sądzę. Nie zadzieraj lepiej z WTF, bo najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Taaa...Zamiast "Żelaznej Damy" osią filmu jest stara babcia gadająca z duchami i znowu się dowiedziałem, że "Żelazną kurtynę" obalili Niemcy...epic po prostu ;)
dokładnie. Zaczęło się w Polsce!. Przynajmniej widzisz prawdziwe błędy tego filmu nie to co pseudoelitaintelektualna.!
Pozdrawiam!