Żelazna Dama

The Iron Lady
2011
6,8 83 tys. ocen
6,8 10 1 82698
5,1 36 krytyków
Żelazna Dama
powrót do forum filmu Żelazna Dama

Byłem wczoraj na "Żelaznej damie" i w mojej opinii jest to bardzo dobry film, jeśli nie
rewelacyjny. Na koniec seansu publiczność biła brawo - co zdarza się bardzo rzadko w
takich kinowych "molochach" jak Arkadia. Moim zdaniem Meryl Streep bezpardonowo i po
mistrzowsku zagrała Margaret Thatcher, więc nie zdziwiłbym się, gdyby za tę rolę dostała
Oscara.

użytkownik usunięty
cityslicker

niestety, orientuję się jaka jest publiczność w Arakdii

ocenił(a) film na 1

Haha, dokładnie :)))

ocenił(a) film na 8
pkrulikowski

Myślę, że bardzo zróżnicowana. Na moim seansie była przewaga par i osób w wieku 28-45 lat, plus trochę ludzi starszych. Nie było "młodych gniewnych", więc wnioskuję, że trafiła się raczej kulturalna widownia. Poprę to faktem, że o ile często zdarza mi się kogoś uciszać, na wczorajszym seansie nikt nie rozmawiał / nie szeptał.

ocenił(a) film na 7
cityslicker

Ja byłam dzisiaj i było spokojnie poza paroma zbyt głośnymi uwagami w rzędzie z tyłu. Raczej nie mam traumatycznych doświadczeń związanych z Arkadią - oprócz może "Niebezpiecznej metody". Wtedy akurat trafiłam na najgorszą widownię, z jaką miałam nieprzyjemność oglądać film.

ocenił(a) film na 6

kpina .. z publiki .. hehe

ocenił(a) film na 8
U2U2

Film świetny,Meryl niesamowita 8/10 obiecuję, żę kiedy zostanę premierem jedzenie w kinie będzie karane KARĄ ŚMIERCI.

użytkownik usunięty
cityslicker

Mam nadzieję, że publiczność z Arkadii nie lata samolotami...