Nie rozumiem tego, może ktoś mnie olśni ale powiedzcie jak można było tak zniszczyć tak
wspaniały film?
Już 2 cześć nie była za ciekawa ale dało się obejrzeć. Ta część nie ma pozytywnej strony. A
teraz podobno ma wyjść 4 część czy to są jakieś żarty?
W pełni się z Tobą zgadzam. Pierwsza część była bardzo dobra ( dopiero ją obejrzałem ) druga już gorsza ale trzecia to dno a 4 część ma wyjść w tym roku i będzie to bajka pewnie coś w rodzaju japońskich bajeczek. Szkoda tej seri ponieważ miała duży potencjał. Czwórkę zobaczę ale ze względu na senstyment do jedynki tak samo jak 3 i 2.
Trójka jest znacznie fajniejsza od dwójki, bo bliżej jej do pierwowzoru. Jest Rico, są źli generałowie, jest propaganda, jest polewka z religii. Bardzo fajny film.
jak można pisać że dwujka gorsza a 3 dno - ludzie gdzie wy macie oczy - 2 to totalny syf ktorego nieda się oglądać zato 3 jest całkiem - nieda się jej porównać z genialną jedynką ale trzyma się nieżle
Przepraszam mój błąd ostatnio znów widziałem 3 i macie racje. Pomyliły mi się częsci. Widziałem również 4 ostatnio i powiem, że bardzo mi się podobała.
Bo jedynkę robił Verhoven a 2 i 3 obszczykioski. Tym się różni klasowy reżyser od człowieka który się minął z powołaniem.