Żona na niby

Just Go with It
2011
6,8 147 tys. ocen
6,8 10 1 146522
5,2 18 krytyków
Żona na niby
powrót do forum filmu Żona na niby

Żona na niby

ocenił(a) film na 7

Fresz! lekka,fajna,w sam raz na od prężenie,świetna J.Aniston która choć nie grzeszy urodą
to ma to coś w sobie i wydaje mi się że coraz bardziej dojrzewa,Sandler też świetnie zagrał
ogólnie całość na plus,szczerze polecam

SadNoveber

Ja także zdecydowanie polecam, dla miłośników komedii z Sandlerem i kochających Aniston to jest coś w sam raz.

ocenił(a) film na 7
bu160

Właśnie przed chwilą skończyłem oglądać i muszę powiedzieć, że film mnie pozytywnie zaskoczył.
Można się pośmiać obsada też dobrze dobrana. Ogólnie na duży PLUS.
Film idealny na niedzielny wieczór.

ocenił(a) film na 6
SadNoveber

Można się pośmiać, ale tak przez pierwsze 3/4 filmu. Gdyby nie obrzydliwie rozwlekła i sztampowa końcówka, oraz te żarty z gównem to było by bardzo fajnie. Tak jest po prostu... normalnie. Jak większość komedii romantycznych i ta zaczyna się świetnie, ironicznie, bezkompromisowo, z humorem i... im dalej, tym bardziej ckliwie i sztampowo. Gdyby z piętnaście minut wcześniej się film skończył, byłby o wiele lepszy.
No i oczywiście cycków nie pokazali...

Roy_v_beck

A czy dużo jest w tej komedyi kloacznych "żartów" o g..., erekcjach, przedwczesnych wytryskach i włosach w intymnych częściach ciała? Bo nie wiem czy to w ogóle oglądać, a ja holyłuckich pseudo "komedii romantycznych" w ten deseń mam już powyżej uszu i oczu. Niech ktoś napisze. Bo jeżeli to coś na jakimś poziomie, to chętnie zobaczę.

ocenił(a) film na 8
Jack_Holborn

Nie ma, ten jest chyba jedynym, ale nie mam 100% pewności bo akurat ten film oglądałem urywkami, jedynie ostatnie 20min udało mi się oglądnąć bez żadnych przerw.

dzieciol1992

No dobra, dzięki za odpowiedź, nawet mimo, że nie do końca pewną. Obejrzę:-)

Jack_Holborn

Obejrzałem, było całkiem przyjemnie spędzić czas przy tym filmiku. Jeśli wszystkie komedie romantyczne Sandlera są tak subtelne, a nie wulgarne jak tego drugiego Żyda, Stillera, to ma on u mnie dużego plusa. Najbardziej uderzyła mnie dojrzałość tej dziewczynki pod względem aktorskim. Wyglądała tu jakby była wprost stworzona do aktorstwa - ta mimika, zachowanie, intonacja głosu - ona pod tym względem wyszła tu chyba najlepiej:-) Najładniejsza to tu oczywiście Aniston.