Żona na niby

Just Go with It
2011
6,8 147 tys. ocen
6,8 10 1 146516
5,2 18 krytyków
Żona na niby
powrót do forum filmu Żona na niby

Obejrzałem zwiastun i tam się Kidman nie pojawia w ogóle. Na pewno będzie grać?

seamus

no wlasnie... gdzie jest Nicole...

m0bscene

Nad tym samym się zastanawiałem. To był chyba największy błąd jaki popełnili promocji tego filmu. Ludzie przecież większośc pójdzie na to ze względu na Nicole więc nie umieszczene jej w trailerze to że tak się wyraże grzech.

kamil10025

Jakaś totalna porażka. Osobiście nie lubiłem Sandlera do momentu "Zabić Wspomnienia" do tej roli świetnie się dopasował i już go lubię, Aniston uwielbiam, ale Kidman to jest najwiekszy ideał, nie ma lepszej aktorki. GDZIE ONA JEST ? xd

seamus

She's an old college rival of Aniston's who kept trying to be better at everything. The two run into each other in Hawaii and Aniston asks Sandler to act as her husband in front of Kidman to look successful and avoid potential ridicule. So first Sandler asks Aniston to act as his wife in front of Decker, then Aniston asks Sandler to act as her husband in front of Kidman. So Kidman wouldn't be a part of the premise because her bit happens later on in the movie.

seamus

Lepiej żeby jej nie pojawiała w takiej kiepskiej komedyjce.

Emeraldine

Ja wiem, ale ja myślę że i tak tym swoim epizodem przykryje całą obsadę ;)

seamus

Wychodzę z tego samego założenia jednak gdzieś czytałem że jednak jej rola będzie dużo większa. Po żyjemy zobaczymy.

ocenił(a) film na 7
seamus

Moim zdaniem nie przykryła. Zagrała swoją część i tyle.

zzMarecki

gdzie go obejrzałeś ? Bo ja naprawdę tak ciekawy roli Nicole jestem że nie wytrzymam do kwietnia. Hm?

ocenił(a) film na 10
seamus

zagraniczna premiera odbyła się parę dni temu, ja mieszkam w sthlmie, więc miałam okazję obejrzeć. :)

forzared

To zazdroszczę ;d chyba będę musiał czekać do prima aprilis ^^ , dam radę :) Zobaczyłem jak wygląda Nicole i jestem pewny że obejrzę w kinie ^^

ocenił(a) film na 8
seamus

tez ogladalam film, bylam akurat za granica;) Nicol Kidman sie pojawia!!:) nie gra glownej roli ale jest:) a film jest swietny!! :D