Chcę na to iść do kina, ale niestety nie mam zaufania do komedii. Często zawodzą(ne mówiąc już o polskich). Dlatego mam pytanie do osób, które widziały film. Warto? Dużo śmiechu? 

Może będzie łatwiej jak podacie do jakich komedii ten film jest podobny.
Do jakich? 

Sztuka Zrywania,50 pierwszych randek,Chłopaki też płaczą (choć to tylko ze względu na scenerię...) 

Nie można powiedzieć do jakiego filmu jest podobny,bo fabuła jest oryginalna. Jedynie np.sceneria (50 pierwszych randek) czy aktorstwo (Sztuka Zrywania-JA,50 Pierwszych Randek-AS) mogą byc podobne... 
REWELACJA, warto pójść, ubaw po pachy :) Naprawdę świetna komedia, taka idealna na wiosenny wieczór :)
Byłem wczoraj. Choć przyznam, że bardzo lubię filmy Sandlera, to jednak ten mocno rozczarowuje. Uśmiechnąłem się może raz. W połowie chciałem wyjść, a już dawno mi się to nie przytrafiło... Oczywiście wszystko jest kwestią gustu, jednak mi ręce opadły. Niektóre sceny po prostu godne łez... Jednak to moja opinnia, osądźcie sami.
Komedia jak komedia. Na pewno w porównaniu z tym, co oferują polscy producenci jest genialna. Aczkolwiek nie wiem czy warto iść do kina. Tego typu filmy często wyświetla TVN:) Jak dla mnie przeciętna;)
film jest bardzo śmieszny ostatni raz uśmiałem się tak w kinie na shrecku 1 
uważam że jak na sandlera jest to dość ineligentny film najlepszy od czasu Longest Yard 
jeśli oczekujesz komedi to się nie zawiedziesz 
mi osobiście ten film trochę przypomina Dziewczyna moich koszmarów i Chłopaki też płaczą 
to tyle miłego oglądania 
Inteligentny? Najlepszy od czasów Longest Yard? Najlepszy od czasów Lewego Sercowego film to Zabić Wspomnienia. Inne to denne komedyjki (Klik jeszcze niezłe było)
Ja powiem tak. Wybrałem się do kina, bo dziewczyna chciała iść na ten film, tak że traktowałem to raczej jako sposób spędzenia z Nią czasu, aniżeli możliwość obejrzenia tegoż filmu. Nie spodziewałem się rewelacji, ale naprawdę byłem mile zaskoczony. Lekka, przyjemna komedyjka i, co istotne, zabawna. Z czystym sumieniem polecam:)
Ja byłem z nastawieniem negatywnym, bo teraz już ciężko o śmieszne komedie, ale szedłem BO KIDMAN, no i śmiałem się przez cały seans, także byłem mile zaskoczony ;) warto warto.
Bardzo Wam dziękuję. Wasze wypowiedzi bardzo mi pomogły. Tyle ochów i achów, że teraz to musze na to iść!
byłam dzisiaj na tym w kinie i muszę przyznać, że było warto. Bardzo fajna komedia. nie zawiodłam się ;]
Film ciekawy i dużo momentów do śmiechu :) Jedyne co mnie zrażało to dobór piosenek do filmu... to im akurat nie wyszło ;) Ale fabuła OK :)
Warto. Wprawdze pod koniec filmu scenarzyście jakby brakło już koncepcji ale dawno się tak nie uśmiałem. Obejrzeć, zrelaksować się, uśmiać się i zapomnieć. A o to przecież w dobrej komedii chodzi.
Jak najbardziej warto! Szłam na film z przeświadczeniem, że to kolejna, typowa komedia romantyczna czyli więcej ckliwości niż śmiechu, ale ten film to ubaw po pachy! SUPER
przyjemny filmik :D chcialem obejrzec do konca ale przerwał mi alarm przeciwpozarowy :\ polecam