Produkcja: Rosja
Gatunek: Dramat, Akcja
Data premiery: 3 listopada 2010 (Świat)
Reżyseria: Yuri Bykov
Scenariusz: Yuri Bykov
Zdjęcia: Ivan Burlakov
Czas trwania: 74 min.
Pustkowie. Myśliwy w podeszłym wieku - Michaił wbrew swojej woli staje się wraz z młodym mężczyzną, który wsiada do jego samochodu, obiektem bezwzględnej pogoni. Aby przeżyć, sympatyczny i dobroduszny Michaił musi uciekać ze swoim niechcianym towarzyszem Andriejem. Dwaj obcy sobie mężczyźni mają prosty cel - umknąć swoim prześladowcom i dotrzeć do oddalonego o kilkanaście kilometrów Miasta. Muszą spróbować działać razem. Bezwzględne polowanie, które urządzają na nich niezidentyfikowani oprawcy, kończy się w opuszczonej wsi, gdzie Michaił i tajemniczy młody mężczyzna konfrontują się ze swoimi prześladowcami.
http://www.otofotki.pl/img22/obrazki/eg46_zhit-2010.jpg
Używając tłumacza google lub podobnego powinieneś najpierw przeczytać ten tekst po tłumaczeniu i trochę poprawić, gdyż ten opis jest miejscami niezrozumiały, jak chociażby:
'Myśliwy w podeszłym wieku - Michaił wbrew swojej woli staje się wraz z młodym mężczyzną'
Ja tutaj wszystko rozumiem, " staje się - obiektem " Opis taki już znalazłem, specjalnie mi się nie podoba i do filmu nie zachęca ale swojego nawet nie śmiem pisać gdyż może za rok by go jakiś weryfikator przeczytał. Jeszcze coś?
Nie ma co sie czepiac Domenico,bo on to skopiowal od dostawcy linkow.Trzeba poprawic tylko stylistyke,ale ten kto go widzial bedzie wiedzial o co chodzi.