PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282892}

Życie Pi

Life of Pi
2012
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 153252
6,5 62 krytyków
Życie Pi
powrót do forum filmu Życie Pi

Lepiej wybrać sie w 2D czy 3D?

Lilly_

Ja poszedłem na 3D i nie żałuję. Jeden z najlepiej zrobionych w tej technice ostatnimi czasy film ;)

ocenił(a) film na 10
Lilly_

Osobiście polecam wersję 3D, pomimo, że nie lubię filmów tego typu. Efekty są genialnie zrobione, patrząc w głębie oceanu zapominasz, że siedzisz w fotelu kinowym tylko czujesz ten dreszcz paniki oraz widzisz przerażenie w oczach głównych bohaterów.

Lilly_

Choć filmu nie widziałem i preferuję 2D to po zobaczeniu zwiastunów jest to film chyba idealny dla 3D ale takiego jakie funduje choćby kino Imax a nie cinema

ocenił(a) film na 10
Lilly_

KONIECZNIE w 3D! Właśnie wracam z kina i jestem pod ogromnym wrażeniem. Pierwszy film w 3D, który mi się podobał ;)
To odpowiednia historia do opowiedzenia jej w ten sposób i - jak pisano wyżej - idealny dla 3D :)

ocenił(a) film na 6
Lilly_

odradzam 3d, według mnie jest przeciętne i słabsze niż w hobbicie, choć nie jestem do końca obiektywny, bo mnie zawsze boli po nim głowa

ocenił(a) film na 10
bezimienny

jak cie głowa boli po 3D to radzę więcej nie chodzić,
jeszcze sobie krzywdę zrobisz

ocenił(a) film na 6
nconnor

dzięki za troskę poczciwcze

ocenił(a) film na 8
Lilly_

Byłem na wersji 2D i moim zdaniem była doskonała. Nie wiem czy zdjęcia w wersji 3D nie będą zbyt ciemne(bolączka tej technologii). A uwierz mi jest co oglądać w Życiu Pi. Piękne zdjęcia.

ocenił(a) film na 8
Lilly_

Dzisiaj wróciłem z 3D i gorąco polecam, feeria barw i obrazów jakie prezentuje film, zostaje na długo w pamięci :)

ocenił(a) film na 8
Lilly_

3D jest w tym filmie bardzo dobre.Oczywiście nie spodziewaj się że cos bedzie wyskakiwało z ekaranu ale obraz naprawdę żyleta!!!POLECAM!!!

użytkownik usunięty
piteusz

A tygrys po hienę?! Wystraszył mnie na amen.

ocenił(a) film na 10
Lilly_

Ja byłam na 3D z napisami i wiem że gdybym poszła na wersję z dubbingiem później bym tylko tego żałowała.

Lilly_

Czytają ostatniego newsa, że oglądanie w 3D powoduje bóle głowy, oczu i nudności to zalecam 2D :-)