Ja poszedłem na 3D i nie żałuję. Jeden z najlepiej zrobionych w tej technice ostatnimi czasy film ;)
Osobiście polecam wersję 3D, pomimo, że nie lubię filmów tego typu. Efekty są genialnie zrobione, patrząc w głębie oceanu zapominasz, że siedzisz w fotelu kinowym tylko czujesz ten dreszcz paniki oraz widzisz przerażenie w oczach głównych bohaterów.
Choć filmu nie widziałem i preferuję 2D to po zobaczeniu zwiastunów jest to film chyba idealny dla 3D ale takiego jakie funduje choćby kino Imax a nie cinema
KONIECZNIE w 3D! Właśnie wracam z kina i jestem pod ogromnym wrażeniem. Pierwszy film w 3D, który mi się podobał ;)
To odpowiednia historia do opowiedzenia jej w ten sposób i - jak pisano wyżej - idealny dla 3D :)
odradzam 3d, według mnie jest przeciętne i słabsze niż w hobbicie, choć nie jestem do końca obiektywny, bo mnie zawsze boli po nim głowa
jak cie głowa boli po 3D to radzę więcej nie chodzić,
jeszcze sobie krzywdę zrobisz
Byłem na wersji 2D i moim zdaniem była doskonała. Nie wiem czy zdjęcia w wersji 3D nie będą zbyt ciemne(bolączka tej technologii). A uwierz mi jest co oglądać w Życiu Pi. Piękne zdjęcia.
Dzisiaj wróciłem z 3D i gorąco polecam, feeria barw i obrazów jakie prezentuje film, zostaje na długo w pamięci :)
3D jest w tym filmie bardzo dobre.Oczywiście nie spodziewaj się że cos bedzie wyskakiwało z ekaranu ale obraz naprawdę żyleta!!!POLECAM!!!
Ja byłam na 3D z napisami i wiem że gdybym poszła na wersję z dubbingiem później bym tylko tego żałowała.