Obejrzałem w sieci ten film ,fajny ,ale bez szału .Nie jestem w stanie wybrać historii wolę tę 1,ale
bardziej wierzę w tą 2 .I jeszcze jedno wiem ,iż to film na podstawie książki i tak dalej ,ale on,aż
prosi się o kontynłacje może reżyserowi autor powieści da takie prawo autorskie.Na miejscu reżysera zrobił bym ,,ŻYCIE PI 2,, opowiadało by 2 wersję historii w tak wyraźny sposób jak 1 wersje w jedynce orz ,,Życie pi 3,, o tej jego rodzince ,co była na końcu pokazana.Co o tym myślicie?
Pomysł badziewny, a Ty zmarnowałeś sobie doświadczenie oglądając ten film w sieci, bo to zbrodnia, ale nie taka, że film leci w kinach(to też w sumie), ale dlatego, że ten film powinno się oglądać w Full HD, 3D nie obowiązkowe, choć najlepsze do tej pory w historii kina. Żenada.
Żenada to twoja wypowiedź po 1 3D najlepsze do tej pory w historii kina było na ,,Avatarze,, i nic tego nie zmieni ,nie widziałem ,,Życia Pi,, w 3d ,ale po tym ,że nie jest wyświetlane w IMAXIE wiem ,że nie jest najlepsze ,bo jak 3d w kinie to tylko IMAX .
Po 2 Nie będę co chwilę chodził do kina dopiero w grudniu byłem na ,,Hobbicie,, do kina chodzi się góra 4 razy w roku ,bo za wydaną kasę lepiej kupić sobie film na oryginalnym dvd po 3 co ci się w moim pomyśle nie podoba ?
1. Byłem na Avatarze 2 razy i na Życiu Pi 2 razy, i takie jest moje zdanie, Życie Pi zrobiło na mnie większe wrażenie niż Avatar.
2. To Cię nie usprawiedliwia.
3. Bo film jest na podstawie książki? -,-