PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282892}

Życie Pi

Life of Pi
2012
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 153252
6,5 62 krytyków
Życie Pi
powrót do forum filmu Życie Pi

Orientuje się ktoś gdzie można kupić książkę? Niestety we wszystkich księgarniach wyświetla się
jako pozycja niedostępna.

ocenił(a) film na 8
olaaa_3

są na allegro, ale kosztują 99 zł ;/ wypożycz w bibliotece :) książka ciekawa, polecam

ocenił(a) film na 6
olaaa_3

ponownie wydana będzie w grudniu 2012 http://www.wydawnictwoalbatros.com/ksiazka,1374,2143,zycie-pi.html

rony123

Wielkie dzięki za link! :) Miałam nadzieję, że własnie w związku z premierą w Polsce pojawi się jakieś wznowione wydanie, ale nie udało mi się znaleźć żadnego info na ten temat

ocenił(a) film na 9
rony123

wg. strony z linka premiera nie będzie w grudniu 2012, a w styczniu 2013 [dokładnie 9 stycznia] ;)

ocenił(a) film na 6
czarny_mustang

W tym wydawnictwie to norma niestety jeśli chodzi o zmiany dat wydania, to dziwne że nie na gwiazdkę ją wydadzą tylko po.

olaaa_3

Najpierw wypożyczyłem z biblioteki, a jak przeczytałem, to kupiłem po angielsku z allegro za 30zł ;)

geefux

No właśnie to jest jedna z tych książek, które muszą się znaleźć u mnie na półce :) Dlatego z biblioteką się jeszcze wstrzymuję i czekam aż uda mi się dorwać własną kopię

olaaa_3

Super, że będzie wznowienie ! Też polowałam na książkę :) muszę ją mieć w swojej biblioteczce ;)

ocenił(a) film na 8
my_territory

mam do sprzedania 2 egzemplarze książki w idealnym stanie

olaaa_3

Mam książkę, gdyby ktoś był zainteresowany.

DzierzyslawaKaloryfer

Ja jestem zainteresowany książką

Iron_Man19

również byłabym zainteresowana tą książką.

olaaa_3

Jakieś 2 lata temu kupiłam piękne, ilustrowane wydanie tej książki w twardej oprawie po przecenie w jednej z małych krakowskich księgarni. Zapłaciłam tylko 13zł (cena oryginalna: 45zł). Dzisiaj patrzę na allegro i takie same egzemplarze chodzą po 200zł ;o