PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282892}

Życie Pi

Life of Pi
2012
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 153252
6,5 62 krytyków
Życie Pi
powrót do forum filmu Życie Pi

żaden z nominowanych nie zrobił na mnie takiego wrażenia , chociaż nie ogladałem jeszcze "Nędzników" .W każdym razie jak na razie ten jest numerem jeden.

ocenił(a) film na 8
maciekb80

Żaden film z nominowanych nie zrobił na Tobie takiego wrażenia, poza tym, że Miłość i Niemożliwe też 10/10.

ocenił(a) film na 10
elo84

bo nie widziałem tego.

ocenił(a) film na 8
maciekb80

Czego nie widziałeś? Skoro Miłość, Niemożliwe i Życie Pi oceniasz 10/10 + (serce) to znaczy, że wszystkie są dla Ciebie jednakowo dobre.

ocenił(a) film na 10
elo84

dziwny jesteś. Przecież ja dziesiątek dałem wielu filmom jednak nie wszystkie w równi sa dla mnie dobre. Niektórym chetnie bym dał 11 ale nie ma takiej skali.

ocenił(a) film na 8
maciekb80

Ja bym powiedział, że raczej Ty jesteś dziwny, Bo jeżeli ten film zrobił na tobie największe wrażenie spośród nowych filmów i wszystkich nominowanych do tej samej kategorii, tzn, że powinien się wyróżniać, czymś szczególnym. Z resztą, nevermind.

ocenił(a) film na 10
elo84

to wprowadz w punktacje ocene 11

ocenił(a) film na 8
maciekb80

Nie miało by to sensu, tak jak jest teraz jest dobrze, skala jest skalą i tak pozostanie.

ocenił(a) film na 10
elo84

zreszta ty tez masz wiele filmów ocenionych na 10 z sercem a podejrzewam nie kazdy zrobił na tobie takie samo wrażenie.

ocenił(a) film na 8
maciekb80

No tak, ale jeśli mówisz, że ten film spośród wszystkich nominowanych zrobił na Tobie największe wrażenie, to powinieneś to jakoś za argumentować tym bardziej jeśli dwa inne oceniasz na 10.

ocenił(a) film na 10
elo84

Osobiście filmem jestem zachwycony. Jak to zwykle bywa książka o wiele lepsza, ale reżyser oddał klimat książki w sposób niesamowity. Każda scena to niesamowite, zapierające dech w piersi widowisko. No i ta muzyka. Nie wiem może to głupie, ale kiedy słyszę indyjskie klimaty czuję się jak w domu. :)

ocenił(a) film na 8
maciekb80

OK. / Muzyka ładna dobrze dograna do filmu.Hehe, ja może nie czuję się jak w domu, ale też lubię takie klimaty. :)

ocenił(a) film na 10
elo84

no i wreszcie oboje jestesmy w domu jako że sie dogadaliśmy a to jest ważne.

ocenił(a) film na 8
maciekb80

Hehe. :) pzdr.

maciekb80

zgadzam się !