we Francji juz po premierze i piekny start dla tego rewelacyjnego filmu
dla tych co ida do kina tylko po to by obejrzec jak to czlowiek z tygrysem wspolzyli na statku,
mozecie zawrocic z drogi. To film o duzo glebszym spojrzeniu na zycie, na wiare, podloze
hinduzimu, globalny zarys tego czym jest wiara, w zaleznosci od wieku i od oczekiwan, kazdy
wyjdzie z kina z czyms innym, bogatszy o nowe spojrzenie na swiat, o nadzieje czy tez chocby o
kilka przepieknych pejzazy z Pondichery
oczywiscie filmu do ksiazki nie da sie porownac ale kazdy w swojej kategorii moze stanac na
podium :)
Dzięki, wybieram się pojutrze na przedpremierowy pokaz :) Mam nadzieję, że po książce nie przeżyję zawodu :/
Właśnie wróciłem z kina (Edinburgh). Film robi ogromne wrażenie wizualne ale nie tylko. Jest to wspaniałe opowiedziana historia o zaskakującym zakończeniu . Dawno nic mnie tak nie poruszyło jak ten obraz. Szczerze wszystkim polecam. Żałuje tylko że nie miałem czasu na książkę przed pooglądaniem filmu.
Wybieram sie na wersje 3d 1 stycznia jako Nowego Roku :) mam nadzieje,ze pomysl byl dobry i sie nie zawdiode ;)
mam nadzieje ze sie nie zawiedziesz! ja nie przepadam za 3D i najchetniej wyrzucilabym to z kin no ale rzadza pieniadza... film widzialam w 3D, bez tez by mi odpowiadal ale nie ma...
Ja uwielbiam 3D a w Londynie cena biletu taka sama i mozna ogladac wersje normalna wg gusty ;)
no wlasnie, co kraj to obyczaj. We Francji owszem na plakatach musi byc informacja, ze film jest dostepny w obu wersjach ale nigdzie nie znajdziesz wersji 2D, ale w stolicy pewnie tak. Jesli nie masz okularow to bilet drozszy o 2.5euro, jak juz masz okulary to "tylko" 1.5e wiecej