Życie ukryte w słowach

La Vida secreta de las palabras
2005
7,4 25 tys. ocen
7,4 10 1 24748
7,1 9 krytyków
Życie ukryte w słowach
powrót do forum filmu Życie ukryte w słowach

9/10

ocenił(a) film na 9

naprawdę niesamowity film, scenariusz rewelacyjny, genialne dialogi; doskonałe wręcz kreacje Robbinsa i Polley (duże zaskoczenie) - po prostu trzeba obejrzeć
Moja ocena: 9/10

ocenił(a) film na 10
Pauleta

Dla mnie 10/10 i najpiękniejsze wyznanie miłosne jakie kiedykolwiek
słyszałam.
:)

ocenił(a) film na 9
Pauleta

Podpisuję się pod tym. Genialny film, do którego często będę wracał.

ocenił(a) film na 8
Pauleta

Nie wiem jak to możliwe, że nie trafiłem na tak świetny film wcześniej. Myślałem że widziałem już wszystko co warto było obejrzeć, a tu proszę - ode mnie również 9. Chodź był a 2 w nocy to film mnie tak wciągnął, że nie chciało mi się w ogóle spać.

Pauleta

Film 9/10 ,grę Polley oceniam jeszcze wyżej.;)

baszarteg

Z trzeciej jednak strony;) niewiele jest filmów które po obejrzeniu włączyłem.......... i znów obejrzałem;) tak więc po namyśle podbijam moją ocenę filmu o 1/10.

ocenił(a) film na 9
baszarteg

chyba 10 :P

Pauleta

Widziałem to mniej więcej tak 9/10 + 1/10 =....;)

ocenił(a) film na 9
baszarteg

no tak teraz doczytalem :P my bad...

Pauleta

W sumie i tak chodziło o to że 10 ...po co jednak to "chyba ";) ? 10-cha jak malowanie;)

użytkownik usunięty
Pauleta

Obejrzałam film z zapartym tchem i daję mu 9/10. Niesamowity obraz, który na długo pozostaje w pamięci.
Mało słów, wielkie emocje i wspaniałe aktorstwo.

użytkownik usunięty

Zgadzam się i również daję śmiało dziewiątkę! Film bardzo dobry....no i ten wspaniały dialog " .. tymi łzami zaleję nas oboje, nie będę mogła oddychać, pociągnę ciebie za sobą i się utopimy..."

ocenił(a) film na 9

"... naucze sie plywac, przysiegam naucze sie..." ...zdecydowanie najpiekniejsza scena w calym filmie....

ocenił(a) film na 9
Pauleta

Tym, którzy nie widzieli polecam "Kodeks 46" ( http://www.filmweb.pl/Kodeks.46 ) Myślę, że skoro ten film wam się spodobał to i tamtym będziecie urzeczeni.

ocenił(a) film na 9
Eleonora

dokładnie tak

ocenił(a) film na 8
EK28

ciągle mi w głowie siedzi, pobudza zmysły, nawet przez jakiś czas próbowałam się myć szarym mydłem ;) a tak dla testu, kobieta naprawdę wtedy naturalnie pachnie ;)