naprawdę niesamowity film, scenariusz rewelacyjny, genialne dialogi; doskonałe wręcz kreacje Robbinsa i Polley (duże zaskoczenie) - po prostu trzeba obejrzeć
Moja ocena: 9/10
Dla mnie 10/10 i najpiękniejsze wyznanie miłosne jakie kiedykolwiek
słyszałam.
:)
Nie wiem jak to możliwe, że nie trafiłem na tak świetny film wcześniej. Myślałem że widziałem już wszystko co warto było obejrzeć, a tu proszę - ode mnie również 9. Chodź był a 2 w nocy to film mnie tak wciągnął, że nie chciało mi się w ogóle spać.
Z trzeciej jednak strony;) niewiele jest filmów które po obejrzeniu włączyłem.......... i znów obejrzałem;) tak więc po namyśle podbijam moją ocenę filmu o 1/10.
Obejrzałam film z zapartym tchem i daję mu 9/10. Niesamowity obraz, który na długo pozostaje w pamięci.
Mało słów, wielkie emocje i wspaniałe aktorstwo.
Zgadzam się i również daję śmiało dziewiątkę! Film bardzo dobry....no i ten wspaniały dialog " .. tymi łzami zaleję nas oboje, nie będę mogła oddychać, pociągnę ciebie za sobą i się utopimy..."
"... naucze sie plywac, przysiegam naucze sie..." ...zdecydowanie najpiekniejsza scena w calym filmie....
Tym, którzy nie widzieli polecam "Kodeks 46" ( http://www.filmweb.pl/Kodeks.46 ) Myślę, że skoro ten film wam się spodobał to i tamtym będziecie urzeczeni.