PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349210}

007 Quantum of Solace

Quantum of Solace
2008
6,7 166 tys. ocen
6,7 10 1 165578
5,7 58 krytyków
007 Quantum of Solace
powrót do forum filmu 007 Quantum of Solace

Ciekawostki

ocenił(a) film na 8

"Producenci zdecydowali się wprowadzić do tego filmu wątek homoseksualny. James Bond ma się zainteresować innym mężczyzną."

BEZ KOMENTARZA =/

użytkownik usunięty
typek234

Chyba nie oczekujesz, że ktokolwiek uwierzy.
Podaj źródło.
Chyba, że to usłyszałeś w telwizji bądź radiu...
Każdy uwierzy ci na słowo;)

ocenił(a) film na 8

ja tego tam nie dodałem, sam sie dziwie :P

ocenił(a) film na 7
typek234

tu macie cos na ten temet http://film.onet.pl/0,0,1383698,wiadomosci.html

telepek

Ależ się ubawiłem, ale to może być prawda.
Ja wiem czy niestety, mam już dosyć tego starego Bonda, po co komuś 22 część tego samego, choćby to była największa bzdura świata, lepsze to niż kolejne... nic?

typek234

szczeza w to watpie. to by nie pasowalo to charakterystyki postaci.chyba zeby miala byc to jakas miasja.

typek234

Bond gejem no sorry ale lekkie przegiecie, nie zebym miała cos do gejów ale do Bonda to nie pasuje, nie nie nie bond nie moze byc gejem i już (tupie nóźką)!

typek234

Bond gejem no sorry ale lekkie przegiecie, nie zebym miała cos do gejów ale do Bonda to nie pasuje, nie nie nie bond nie moze byc gejem i już (tupie nóźką)!

ocenił(a) film na 4
typek234

Albo to dowcip, albo chca zaciągnąć jeszcze więcej ciekawskich ludzi do kin albo chca przekreślić wizerunek Bonda i to co wypracowali ( Tatuś producentki - Broccoli ) przez 21 odcinków. Jesli to prawda to zabiją w ten sposób ta postac.

ocenił(a) film na 3
typek234

Chyba scenarzysta z patelni kiedyś w łeb dostał. Co za poj... pomysł. Maskra i katastrofa dla pozostałych części !!!! Żal...
OBY TAK NIE BYŁO!!!!

Szajba

fuuuuuuuuuuuuj co za idiota to wymyslil...

ocenił(a) film na 7
typek234

Tą plotkę zdementowano już jakiś czas temu; właściwie wersja ma być inna, to w Bondzie ma się zakochać jakiś mężczyzna... Osobiście mam nadzieję, że to będzie miłość niespełniona, a znając Bonda to moja nadzieja się sprawdzi:)

ocenił(a) film na 3
typek234

Nie powiem, ciekawe, arcy ciekawe :P zobaczymy co z tego wyjdzie i jak to wyjdzie filmowi na rękę :P Ale żeby przez te wszystkie lata się ukrywał ;)

Betewu

To jest chore!!!!Zaraz nie wytrzymam filmy z bondem są superoskiee!!!!!!!!!A tu kurde takie sceny wstydżcie sie!!

igi8

o juz nie macie co plakac.najprawdopodobniej bedzie to tak rowziazane jak wspomina farquaad zebyby bylo dobrze i pasowalo do postac. a ta dyskusja jest tylko po to zeby zrobic szum w okól filmu

regoat

może będzie topił smutki po śmierci i poniekąd zdradzie Vesper?? ??

typek234

Hihi. :) Jeśli film.onet.pl jest głównym źródłem tej informacji -to jest to "z pewnością" FAKT. ;) A tak poważnie: jeszcze w ogóle nie wiadomo, czy Jeffrey Wright (Felix Writer) pojawi się w następnym Bondzie. ww.mi6.co.uk -najlepsze źródło informacji bondowskich -pisze tylko o Craigu, Dench i gościu, który grał Mathisa (że powrócą). I nawet jeśli coś między Leiterem a Bondem "zaiskrzy" -to będzie to bardziej na poziomie domyślania się widzów -niż fabuły. Przecież panienki też będą. :P A tak poważnie: jakiś gej może być (bywali już takowi w serii) -ale Bond gejem? Nie ma szans. :P

typek234

dobre, ahahahahhaha, ale żal, oczywiscie nie wiary godne, ale cuz, od zawsze byly plotki i beda

ocenił(a) film na 8
typek234

a może tak lesbijkę, którą Bond do siebie "przekona" ;p

ocenił(a) film na 8
MusicHall

sory to z lesbijką już było w Goldfingerze :D