W końcu wiadomo kto zaspiewa do "Quantum of Solace"? Bo juz jest potwierdzone ze nie Amy Winehouse, moze wiec ktos wie?:)
Nic nie wiadomo. Ale nikt też nie potwierdził, że nie Amy. Wciąż ma szanse. Odsyłam do www.mi6.co.uk
Może i tak. Plotki są sprzeczne. Ostatnio czytałem, że wcale nie zrezygnowała, tylko nagrała już demo, dostarczyła je producentom filmu, ale oni nie mogą się jeszcze zdecydować. Ponoć nawet kilka piosenek nagrała. Nie wiem, co z tego jest prawdą. Okaże się pewnie w najbliższych tygodniach.
tylko nie beyonce! nie ma głosu do 'bondowskiej' piosenki. jest niezła, nagrywa dobre numery, ale jęczy... musiała by zrezygnować z jęczenia. a amy nadaje się w sam raz! najlesze by było jakby wykorzystaki jej 'back to black' albo ' 'you know i'm no good'. to są piosenki w stylu bond'a.
Wedlug mnie obie swietnie sie nadają.A Beyonce potrafi "nie jeczeć" jak to nazwałeś,wiec i tak czy siak powinno być dobrze.
a o Amy słyszałem ze nie jest gotowa na zrobienie muzyki,ale czy to prawda tego juz nie wiem...
Wykonują ją Will Oliver i Scott Fletcher. Piosenkę pt. "Back Agin - Quantum of Solace" można usłyszeć pod tym linkiem: http://pl.youtube.com/watch?v=ygPRQfgKtaA&feature=related
Jeśli okaże się, że się pomyliłem, proszę, nie najeżdżajcie na mnie.
Mi sie wydaje ze to jest piosenka ktora kandyduje, bo oficjalnych wynikow chyba jeszcze nie bylo.
ps. oby to nie byla nie ta, bo jest srednia :/
Powiem ze ta piosenka jest całkiem fajna. Dobry tekst, fajny głos i ciekawa melodia. Dla mnie mogłaby być w najnowszym bondzie :>
a mi sie wydawalo,ze chyba nawet na filmweb czytalem cos o tym,ze Ville Valo z HIM mial nagrac piosenke do
nowego Bonda?? To juz nieaktualne?