PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349210}

007 Quantum of Solace

Quantum of Solace
2008
6,7 166 tys. ocen
6,7 10 1 165574
5,7 58 krytyków
007 Quantum of Solace
powrót do forum filmu 007 Quantum of Solace

W końcu wiadomo kto zaspiewa do "Quantum of Solace"? Bo juz jest potwierdzone ze nie Amy Winehouse, moze wiec ktos wie?:)

Loolly

Nic nie wiadomo. Ale nikt też nie potwierdził, że nie Amy. Wciąż ma szanse. Odsyłam do www.mi6.co.uk

Davus

Raczej na 100% bedzie to beyonce
Amy ju zrezynowała

Anqxxx

Może i tak. Plotki są sprzeczne. Ostatnio czytałem, że wcale nie zrezygnowała, tylko nagrała już demo, dostarczyła je producentom filmu, ale oni nie mogą się jeszcze zdecydować. Ponoć nawet kilka piosenek nagrała. Nie wiem, co z tego jest prawdą. Okaże się pewnie w najbliższych tygodniach.

Loolly

tylko nie beyonce! nie ma głosu do 'bondowskiej' piosenki. jest niezła, nagrywa dobre numery, ale jęczy... musiała by zrezygnować z jęczenia. a amy nadaje się w sam raz! najlesze by było jakby wykorzystaki jej 'back to black' albo ' 'you know i'm no good'. to są piosenki w stylu bond'a.

the248

Wedlug mnie obie swietnie sie nadają.A Beyonce potrafi "nie jeczeć" jak to nazwałeś,wiec i tak czy siak powinno być dobrze.

a o Amy słyszałem ze nie jest gotowa na zrobienie muzyki,ale czy to prawda tego juz nie wiem...

ocenił(a) film na 1
Anqxxx

Wykonują ją Will Oliver i Scott Fletcher. Piosenkę pt. "Back Agin - Quantum of Solace" można usłyszeć pod tym linkiem: http://pl.youtube.com/watch?v=ygPRQfgKtaA&feature=related

Jeśli okaże się, że się pomyliłem, proszę, nie najeżdżajcie na mnie.

ocenił(a) film na 8
Shiloh

Mi sie wydaje ze to jest piosenka ktora kandyduje, bo oficjalnych wynikow chyba jeszcze nie bylo.
ps. oby to nie byla nie ta, bo jest srednia :/

ocenił(a) film na 7
Shiloh

Powiem ze ta piosenka jest całkiem fajna. Dobry tekst, fajny głos i ciekawa melodia. Dla mnie mogłaby być w najnowszym bondzie :>

Loolly

a mi sie wydawalo,ze chyba nawet na filmweb czytalem cos o tym,ze Ville Valo z HIM mial nagrac piosenke do
nowego Bonda?? To juz nieaktualne?

ocenił(a) film na 8
sai1

Dzisiaj czaytalam, ze Amy nagrala demo i czeka na odpwiedz panow od bonda ;)

ocenił(a) film na 8
Loolly

Leona Lewis - oficjalne info

ocenił(a) film na 7
Loolly

Jak dla mnie klimat piosenek Amy byłby idealny do kolejnego Bonda... ale jeśli nie ten to może następny... ;)